:-)))
:-)))
mi a baj ezzel? úgyis mindenki cigány miniszterelnököt akart évekig, hát tessék, itt van, lehet neki örülni... méghogy a romák nem viszik semmire... még király is lehet belőlük, no :))
Ha így pörög a fórum, nem is lesz meg az 500 Ft a héten.:-)))
tudod még az a szerencse, hogy itt senkinek nincs részvénye ))))
Látom, hogy VIP vagy vazzeg :-) Én meg már tag???!!! most látom, eddig kezdő izé voltam! Mikor léptem szintet??
Ezt láttátok? Nagyon adja...
http://www.hir24.hu/belfold/2012/08/27/kiralyt-csinaltak-orban-viktorbol/~~fokusz
Én kicsit régebben vagyok itt pár évvel:-), és követem az eseményeket, de kizárt, hogy visszaolvassak 3 hónapnyi és napi 200 hozzászólásnyi szófosást. Nekem teljesen mindegy ki-kicsoda, néhány nicket olvasok csak, ha benézek ide. Ugyanaz az őrjöngés megy hónapok óta. Ha néha napi 1 oldalba belefér a hozzászólások száma, az már vételi jel.:D
biztos. muszáj. aztán mi lesz benne azt nem tudom, de lesz hír, ami a "jelentés" és a "mérleg" szavakat fogja tartalmazni... :))
Nála inkább Ede? vagyok. Egyébként hová tűnt Lupin, meg már Ex is hiányzik (biztos infót gyűjt a madridi csövesről)
Ősszel folytatódik a történet számos egyéb várossal... Lehetséges, hogy az E-On-ra szánt pénznek jobb helye is lenne!?
" Kilencvenéves néni szól be az ellentüntetőknek
Egy árpádsávos zászlót lengető és sárga csillagot viselő nő hordta le az ellentüntetőket, akik azzal védekeztek, hogy ők is magyarok. A 90 éves nő szerint a gárdisták nem nácik, és ő támogatja őket."---origo
Na,most akkor minden össze van keveredve? Ahogy tanult kollégám mondta volt: férfi is meg nő is,terry is meg black is,angol is meg magyar is... Őrült egy világ ez Lacikám :)))
Azt majd Lupin beazonosítja,ne aggódj,mindjárt itt lesz)
Tényleg vicceltem :-)
Az a gyanús,ami nem gyanús,tehát lesz...
Viccből írtam,azt hittem viccelsz :) Na mind1,a vakon repülés itt már úgyis jobb,mint a kecsegtetés :)
Biztos vagy Te abban, hogy lesz E-star jelentés + mérleg a héten?
Adnék én, de nekem sem adnak mostanság, eljátszottam a bizalmat...
úgy látom ma is kár volt kinyitni a bét-nek, semmi kecsegtető nem történt...
na, majd csütörtök-péntek lesz az igazi pörgős nap... tolvajjelentések, vmint e-star jelentés + mérleg... :))
Mégis csak te vagy az,Mester! Adj nekünk jelet! :)
Ragad itt rám már minden ..... parókán kivül ugye.
üdvözlettel
Formerplayer :-)