Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#544416 Zotya32 Előzmény: #544413

mi a baj ezzel? úgyis mindenki cigány miniszterelnököt akart évekig, hát tessék, itt van, lehet neki örülni... méghogy a romák nem viszik semmire... még király is lehet belőlük, no :))

#544412 Sly-- Előzmény: #544394

Én kicsit régebben vagyok itt pár évvel:-), és követem az eseményeket, de kizárt, hogy visszaolvassak 3 hónapnyi és napi 200 hozzászólásnyi szófosást. Nekem teljesen mindegy ki-kicsoda, néhány nicket olvasok csak, ha benézek ide. Ugyanaz az őrjöngés megy hónapok óta. Ha néha napi 1 oldalba belefér a hozzászólások száma, az már vételi jel.:D

#544411 Zotya32 Előzmény: #544399

biztos. muszáj. aztán mi lesz benne azt nem tudom, de lesz hír, ami a "jelentés" és a "mérleg" szavakat fogja tartalmazni... :))

#544410 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544404

Nála inkább Ede? vagyok. Egyébként hová tűnt Lupin, meg már Ex is hiányzik (biztos infót gyűjt a madridi csövesről)

#544407 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544401

Ősszel folytatódik a történet számos egyéb várossal... Lehetséges, hogy az E-On-ra szánt pénznek jobb helye is lenne!?

#544406 Grizzly Géza Előzmény: #544371

" Kilencvenéves néni szól be az ellentüntetőknek

Egy árpádsávos zászlót lengető és sárga csillagot viselő nő hordta le az ellentüntetőket, akik azzal védekeztek, hogy ők is magyarok. A 90 éves nő szerint a gárdisták nem nácik, és ő támogatja őket."---origo

Na,most akkor minden össze van keveredve? Ahogy tanult kollégám mondta volt: férfi is meg nő is,terry is meg black is,angol is meg magyar is... Őrült egy világ ez Lacikám :)))

#544400 Grizzly Géza Előzmény: #544398

Viccből írtam,azt hittem viccelsz :) Na mind1,a vakon repülés itt már úgyis jobb,mint a kecsegtetés :)

#544397 Zotya32 Előzmény: #544393

úgy látom ma is kár volt kinyitni a bét-nek, semmi kecsegtető nem történt...

na, majd csütörtök-péntek lesz az igazi pörgős nap... tolvajjelentések, vmint e-star jelentés + mérleg... :))