Regisztráció Elfelejtett jelszó

TA: McEwen Mining Inc. (MUX)

Re: nincs cím

#604790 Fornit Előzmény: #604702

Nyerőben van, ha gondolod védd le stoppal.

Viszont ha a kbc-nél kereskedsz: A stoppodat 1 centtel az aktiválási ár felett ütik ki, de a teljesítés már az akt áradon lesz.

Pl teszel stoppot 2,58-ra és ha beesik 2,59-re, és nem köt bele az intraday chart szerint 2,58-ba, neked akkor is repül a pakkod, és 2,58-on számolják el. Jártam egyszer pont így velük. (lehet h a két cent közötti köztes kötések miatt is lehet pl 2,585 is mehet kint.)

Bár ha napokkal később tesznek rá egy részvényt a számládra, és nagyobb spreaddel vehetsz/adhatsz el devizát, mint amivel a pesti valutások dolgoznak, simán el tudom képzelni, hogy a +1 centekre utaznak, 100 részvényenként +1$ profit extrában :))

#603901 Bendeguz Előzmény: #603395

Most már vállfejváll van a céltáblán. A jobb váll még elég bizonytalan, ma jött ki a jelentés, 26 cent veszteség. Fundás barátom szerint ezt árazták be a 2.15-ös aljjal. Meg lehet nézni honnan zuhant be. Szerintem bővíteni fogok, ha jön egy értelmes beszálló óráson. Jobb váll alja pl. jó lehetne.

Itt egy elemzés, nem akarom túlmagyarázni.

http://i.imgur.com/KJaap6g.png

Kérdés esetén írjatok a topicba :)

#603303 Fornit Előzmény: #603004

Akkor már van is rajta egy kevés nyereség. (2,61)

Jobb ötlet mint 6$-on venni :)

#544364 rbbj11 Előzmény: #544358

ha a funda szar, az felülír ugyis mindent.

Sztem ez kereskedök, napizók játszótere, egészen addig, amíg egy gyj-t ki nem lök a cég. Gondolom, most is addig emelkedik, míg nem jön az éves jelentése vagy hasonló....

nem elég, hogy folyamatosan nettó veszteséges, de még a cash állomány is brutál: gyakorlatilag folyamatosan minuszos az egész. A rv-szám minden évben 20-30%-kal nö, abból fedezi a cég a kiadásait.

Bevétel gyakorlatilag nullához konvergál 5 éve, amortizáció és egyéb leírás pedig az egekben minden évben

ami a legfurább: amikor fenn volt az égben az árfolyam, akkor is u.ez volt, csak épp néhány szám már megközelítette a nullás eredményt...

#544358 Bendeguz Előzmény: #544353

Köszi hogy utánajártál! Mi csak TA-val bohóckodtunk kicsit, mert szépen hullámzik és az elején kinézett benne egy Elliott. Aztán persze hogy nem lett abból semmi.

#544353 rbbj11 Előzmény: #544267

végignéztem a pü-i számait a cégnek: 5 éve folyamatosan és növekvö veszteség. Ez a cég egy borzalom, biztos egy db-t se veszek belöle

#540143 Bendeguz Előzmény: #512284

Szép karrier, 2 alá is benézett, most meg 3,55 de nem látok benne semmi értelmet TA szemüveggel. Könnyen lehet, hogy hírek vagy funda mozgatja.

#512284 Bendeguz Előzmény: #510124

varázsszemeimmel elliott bácsi szellemét is látom több módon is. szépen áll az árfolyam, 2,2 alá is benézett.

#509871 Bendeguz Előzmény: #509849

Nem, figyeltük együtt, aztán folyamatosan mentek lejjebb a céláraim. Majd 40 centnél all in! :D