A nap eleji pörgés után nem lett valami kecsegtető a helyzet.
A nap eleji pörgés után nem lett valami kecsegtető a helyzet.
Ez már nem stimmel,innen húz egy bőrönddel,ahogy jött :)
Arról nemis beszélve, hogy mennyivel olcsóbban veszel neki házat (mármint a kutyusnak ugye)
Na ja,egy kutyusnak kisebb a rezsije :) És nem is beszél hülyeségeket :)
Nyuszi mind, 10 forintért az anyucit is eladnák, nem hogy az E-kakit.
:-) Na nem azért gyúrsz vazzeg! Tetszeni akarsz a nőknek! Inkább kutya...
Tartok tőle, hogy ismét nem lesz 10 napon át kiakasztva a könyv. Pedig minden olyan szépen indult pénteken! A kishitű, gyáva spekik mindjárt eladják, ahelyett hogy hagynák magukat tömni. Senkiben sem bízhat már a libafia.
Erősítek,mint az állat,hátha télen eljutok eplénybe és összefutok a kedvenc cégvezetőmmel és kapcsolatba lépek vele. Ahogy a nóta is mondja: "kitépem a beledet s' feltekerem rád"
:D
Bocs,edzésen voltam... No,mi a téma,cigányozunk? :) Ez nem vall magára kedves doktor! Nem tom,nem néztem még utána a családfámnak,lehet hogy nem is kéne,mert még úgy járok mint egy európai parlamenti képviselő aki kedden még "nácult" szerdán meg az egyik rabbinál könyörgött bocsánatért az elkövetett bűnei miatt :)
Elolvastam, oszt halálra izgultam magam :-) (az adósságrendezési eljárás már ismert volt, javasoltam is az E-kakinak itt a totyikban, hogy ők is elindíthatnának ilyeneket, az igaz, hogy utána térdre imához...)
No ilyen válságköltsegvetést, sem sok helyen fognak elfogadni, Hódmezővásárhelyen pláne nem (milyen már az ha nem kapnak tiszteletdíjat az önkormányzati képviselők ugye..)
Egyébként nem kell itt sokat agyalni.., hamarosan jön valami vételi ajánlat a cégre (3 forinton :-) oszt jó napot. Ez biztosan így lesz, mert ezt olvastam ki a cigán kártyából.
Egy vesztő tradet kéne beírni egyszer a lebaszáson való fölényes mosolygás helyett.
Én már bőven ismerlek annyira a fórumokról, h tudjam, hogy ha csütörtökön vagy pénteken esik, közel sem vered akkora dobra azt a vételt...magyarra fordítva akkor mégse vetted volna, csak figyeled.
Több mint egy év olvasása után hirtelen két típusú vesztődre emlékszem. Az egyik az, amikor hát igen, az vesztő lett volna, de hát vettem lejjebb is, és jó nagy nyerő lett típusú, a másik, mikor beírod, hogy aszongya, ma volt 6 skalpom 20-100, 70-150, 70-120, 100-180, 140-180, a végét benéztem 140-138, de azért így se rossz.
Mintha, valakik álltal elvárt árfolyam környékén tanyázna ez a drága rv... (de nem kell azért összeesküvés elméleteket gyártani :-)
Sziasztok!
Látom kerestek valami fogodzót a papírral kapcsolatban.
Én technikailag figyelem a papírt, majdnem mindenki tudja ezt.
Technikailag utolsó heteket nézve (mert előzményt mki tudja), azt gondolom, hogy csökkenő ékeket próbálnak kitörteni. Jól látszott ez 380nál is, amikor be volt szűkülve teljesen az ék. Abból tört ki, egyelőre más nem történt. szerintem még kevés benne a forgalom, kis speki megy benne, árfolyam felhajtás gyanánt, mert elég illikvid lett BÉT és itt most kis pénzzel is lehetett csinálni 15%ot benne fel. Elég volt hozzá 8MFT pénteken kb.
Mint mondtam foylamatos csökkenés van, állandóan mozgóátlagok alatt. MACD képtelen felmenni középvonal fölé.
Jól jelzett 380nál múlt héten a divergencia az árfolyam és MACD között a csökkenő ékben. Kitörés garantált volt.
Ma ugyanaz van, mint előző csökkenő éknél, kitörés, majd beáll az árfolyam, MACD eladásra fordul, és elvileg csoroghat tovább le.
Én is felfele drukkolok a papírnak, de egy nap még nem csinál nyarat, akárcsak egy fecske sem.
Napos kép:
Ez fájt! Hogy ha veszítek, én hibám. Nehezen élek, nem az én hibám, de túlélem. De hogy derék szorgalmas becsületes népünk gyermekeikről , no pláne a "mi Sanyi bácsink " vezette csapatról ilyent feltételezni, az porig sújt. Nem vagy Te véletlenül Kohn Winetu Kolompár s minden egyéb nemzetiségű , ami nem egyenesen a mi szittya magyar vérünkből származik?!
No -no, figyelünk... :)
Csütörtökön is ez látszott rajta.:-))
Nekem mondjuk jelenleg épp fele akkora pakkom van, mint akkor volt...
De bármikor beleveszek, ha látom a jeleket.
Lehet, innom kéne valamit...:-)))
Notting Hill
:-) Mintha többen lennének a hitetlenek a hívőknél.. A mi korunkban meg az E-kaki rv-t égetnék, ha lehetne.