Ez a mai forg a béten vagy lefagyott a netbrokim?
Ez a mai forg a béten vagy lefagyott a netbrokim?
Azok hitetlenek. Egy normálisabb korban az ilyeneket elégették
xD
Lassan érik egy pozitív elemzés,mert van még kiszórni való az otinak meg a csövesnek... Kérdés meg tudják-e fizetni a gurut,mert már nem 2k körüli a tömés,hanem 400Ft,abból nem sok folyik be,bár 1-2 szolgálati autó még futja belőle az otp bef. alap vezetőinek )
Egyébként, akik ott sorakoznak az eladói oldalon, azok valami másik chartot néznek?
Ez rajta van a charton? (én nem látom, bár lehetséges hogy a túloldalán van..). Egon elemezhetné :-)
Bárcsak én lennék,de Bendegúz lesz a szerencsés :)
Én az a lúzer vagyok,aki végigvette az esést és csődig tartja,stockholm-szindrómás állatorvosi ló vagyok búvármedve létemre
Miért? Most mi látszik rajta ?
Olyat sosem fogok írni, hogy venni kell, azt mindenkinek magának kell eldönteni. Hogy ki érti azt, amire gondolok, miközben "ködösítek", ahhoz meg engem kell ismerni.:-))
Nekem már nincs. 1283-as átlaggal adtam el azon hónap végén, amikor a hitelt elvileg le kellett volna hívni a cégnek.
nem volt az ilyen egyértelmű felhívás...Arra akadt ki a kolléga, h. nem azt írtad "venni KELL"...ha ilyen egyértelműen fogalmaztál volna, én is vettem volna csüt-ön ;)
Hogyne lenne, csak feleslegesen nem írogatok a topikba.
Múlt hét csütörtökön írtam, hogy venni kell. Aztán pénteken le is lettem b@szva.:D
Erre nincs igazán szükségem, így passzív maradok amennyire lehet. A charton minden ott van.
10-szer ekkora forgalom azért nem ártana zárásig, mint eddig. Valamint sok függ a mai zárótól is.
Van itt mindenkinek, bár némelyek titkolják :-)
véletlen 1 darab megmaradt isten tudja honnan, de már összemérhető a brokidíj a papper értékével, úgyhogy majd sohanapján eladom.
Van. 2017-ben jár le a tbsz :) addigra jó sokat fog érni vagy csődbe megy...
Úgy legyen!