Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#544158 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544140

:-)))) Még szerencse!?, hogy néha-néha, az E-kaki is szóba kerül ebben a totyikban.... (bár az is igaz, hogy a többi téma szórakoztatóbb)

Nem szeretnék a téma avatatlan szakértőjeként tetszelegni (pláne, hogy engem természetesen semmilyen formában nem érint az említett probléma), de lehetséges, hogy ezen a kurta pöcs problémán nemigazán segít ez a "dugjunk mellé egy-két-három esetleg négy ujjat, oszt jó napot " (sőt), ezt a problémát más oldalról kéne megközelítenni, és ennél unortodoxabb, szofisztikáltabb megoldásokra is szükség lehet ugye.

#544142 Grizzly Géza Előzmény: #544140

:)

1,

Lány a fiúnak: -és kit akarsz te "ezzel" kielégíteni?

-kit vazze,hát saját magamat!

2,

Lány a fiúnak:-hát ez gyors volt :( !

-pont annyi időd volt rá mint nekem!

xD

#544140 Spade Előzmény: #544079

"A Vezér azon óhajának adott hangot, hogy szűk vaginákra, és méretes fütyikre van szükség,

, és a Haza fényre derül. A beszéd főként a kurta pöcsűek és as nagy pinájúak körében aratott hatalmas sikert.

"

ha valakinek kurta a pöcse dugja be mellé egy ujját vagy kettőt vagy akár hármat......nincs lehetetlen csak tehetetlen ! :)

#544134 Protein Előzmény: #544126

Végül is csak a Putyin-nal kellett megeggyezni. Hát nem tudom. A városban keringett anno a tárgyalásról egy-két érdekesség.

Az önkoris téma felszínre kerülése törvényszerű. Megválasztják az új vezetőt Vásárhelyen és az ősz első fuvallatait is érezni már. Lassan fűteni fog kelleni az ovikban, iskolákban, kórházakban.

#544131 exmnbs1 Előzmény: #544126

érdekes hogy az önkormányzati business már megint műsorra került

no nem az érdekelt feleknél. hanem itt

melyik kftkben kéne néznem a nem önkormányzatoknak szolgáltatók teljesítményét?

85%

#544128 taresz Előzmény: #544126

Valószínű Putyin elvtárs szólt, hogy vagy megveszitek, vagy tönkretesszük.

#544126 Arsene Lupin Előzmény: #544121

Sőt az E.On be fog keményíteni. Lesz egy kis zavar az önkormányzatoknál.

Amúgy MOL pakkot technikailag egyszerűbb volt venni, mint az E.On-t kivásárolni.

A témához hozzáfűzve 150…

#544118 Protein

A témához hozzáfűzve 150 munkahely az 150 munkahely. Ha ennyi embernek mostantól van miért felkelnie azt én nem becsülném le.

Az eon-ra lesz pénz higgyétek el. Ha a Rábára és a MOL-ra jutott akkor erre is jut. Amúgy a gázkereskedelem sok fejlett országban állami biznic. Az esetleges tranzakció mindenképpen hatással lesz az E-star-ra is. Érzékelhetően nagyobb befolyást akar ezen a területen az állam. Már kő keményen hatnak a szektorra a hatósági árak. Emiatt el is hiszem, hogy a németek le szeretnének innen lépni.

Hódmezővásárhely pedig még hosszú ideig nyögni fogja Lázár regnálását és a 23 milliárdos adósságot. Milliárdok voltak sétálóutcára, de százmilliók a fűtésre nem.

#544111 nemértem Előzmény: #544102

Bocsánat, én kérek elnézést, elvesztettem a fonalat. Azt próbáltam érzékletesen kifejezni, hogy hogy valaki egy üres vászon előtt egzotikus színeket vizionál, és a vakok/ gyengén látók/ vadul helyeselnek.

Na most, ehhez képest ez a reális háborús jövendölés... Szóval , tényleg nem értem./ nem kötözködöm, becs szó/

#544106 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544102

:-))))) Lupin, Te egyre gyakrabban meglepsz... (isten bizony folyik a könnyem, oszt még csak nem is hámozok hagymát, az is igaz, nem is szoktam)

Dr Végh Ibolya Dr írta (…

#544105 Nyeretlen_Keteves

Dr Végh Ibolya Dr írta (egyébként Rendőrtisztire is járt...), és az önkormányzatra vonatkozó verzió olvasható alatta (ezt nem Dr Végh Ibolya Dr írta :-)

Nyilvánvaló, hogy az E Star csődben van, a BÉT-en hetek óta erről szólnak a hírek. Ez azonban nem a hódmezővásárhelyi önkormányzat hibája, hanem a cég vezetésének felelőssége.

---- version 2

Nyilvánvaló, hogy Hódmezővásárhely csődben van, az egész országban hetek, hónapok óta erről szólnak a hírek, ez azonban nem az E-star hibája, hanem az önkormányzat vezetésének felelősége.

Megértjük, hogy az ügyvezetésnek most nehéz ennek felelősségét vállalni a cég tulajdonosai és a hitelezői felé, ezért igyekeznek elterelni a figyelmet, illetve a hódmezővásárhelyi önkormányzatra hárítani a felelősséget

----version2

Megértjük, hogy az önkormányzat vezetésének most nehéz ennek felelősségét vállalni a választópolgáraik és a hitelezőik felé, ezért igyekeznek elterelni a figyelmet, illetve a nyuszira(elmút nyóóóc év, komcsik, stb.. bár ezek ugye Hódmezővásárhely esetén értelmezhetetlenek ugye) hárítani a felelősséget.

Megértjük, hogy elfogyott az E Star pénze, és emiatt a tulajdonosok és a hitelezők türelme, de a hazugságok helyett azt javaslom: inkább nyíltan és őszintén vállalják a felelősséget.

-----version 2

Megértjük, hogy elfogyott az önkormányzat pénze, és emiatt a választópolgárok és a hitelezők türelme, de a hazugságok helyett azt javaslom: inkább nyíltan és őszintén vállalják a felelősséget.

#544102 Arsene Lupin Előzmény: #544079

"szűk vaginákra, és méretes fütyikre van szükség"

Nem ígérhetek mást csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket.

Winston Churchill

#544095 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544086

Hódmezővásárhely..... Ritkán szoktam egyetérteni jobbikos véleménnyel, de ez így igaz ahogy mondják. Bár ezt jómagam is leírtam már hetekkel ezelőtt, mondjuk sok ész nem kellett hozzá (talán ezért sikerült nekem is ugye). Arra lennék kíváncsi mit szól ehhez Hódmezővásárhely, csőd és BÉT szakos aljegyző asszonysága (Dr Dr Dr Dr Végh Ibolya Dr Dr) hogy assszongya " az Állami Számvevőszék legutóbbi vizsgálatának megállapítása szerint Hódmezővásárhelynek már régen csődöt kellett volna jelentenie "

Várnám aljegyző asszonyság (nevezzük meg ismét, mert megérdemli : Dr Végh Ibolya reagálását, ha már annyira otthonosan mozog csőd ügyekben ugye...)

#544094 nemértem Előzmény: #544090

Minden gazdasági válság teret nyit annak a lehetőségnek, hogy valami szélsőséges idiótának szavazzon a nép bizalmat. Most sokkal kisebb válságocska van, mégis szerte Európában repülnek, / fognak/ a pár évvel ezelőtti válság szülte "megmentők"

Ami a falusi gyereket illeti, egy dolog, hogy ilyen fajsúlyú bölcsességekre képes, hogy mondjuk " nálunk a faluban nem kávéházban ellett a borgyú" ,másik dolog, hogy van több mint egymillió honfitársa, aki nem kiált rögtön elmegyógyászért.

Na , ez a szar ügy, ahogy Te is érzékeltetted.