Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#544090 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544079

Nem a beszéd a lényeg.... azt már megszoktuk. Nálam az unortodox szalagkezelés vitte a pálmát..Mikor megláttam ahogy behajítja szegény szalagot annak az izének a közepébe (no sebaj, majd jönnek az ügyvédek oszt elintézik), hát percekig komoly csatákat vívott bennem a síró és a nevetőgörcs (ha csak egy paraszthajszállal is, de a nevetőgörcs nyert) Egyébként nem az a baj, hogy ő "falusi gyerek"...(van sok derék falusi gyerek is ugye) de miért engedték a falu bolondját, a falu határain kívülre?

#544083 Grizzly Géza Előzmény: #544078

Ilyen agymosó baromságok hallatán sajnálom igazán hogy Hofi meghalt... Mennyi dolga lenne,te jó ég!!! Nem tudna mindent kivesézni,mert nincs rá idő,olyan rövid időközökkel jönnek az idiótábbnál idiótább ötletelések és világmegváltó gondolatok a Kedves Éles Elméjű Vezetőtől... 150 új "munkahely"---szalag mellett műszakban minimálbér---csupa finomság. 150 munkahely... Akkor már csak 999850 hiányzik az 1 millióhoz... Hajrá Vezérünk! Mutasd az utat! A szabadság szolgaság... :))

Csak nemértem hsz-e miatt fikázom ám a bejátszást,mert nem akarok lebukni...:)) (egyébként tetszett)

#544079 nemértem Előzmény: #544078

A Vezér azon óhajának adott hangot, hogy szűk vaginákra, és méretes fütyikre van szükség,

, és a Haza fényre derül. A beszéd főként a kurta pöcsűek és as nagy pinájúak körében aratott hatalmas sikert.

No megtaláltam..... ht…

#544078 Nyeretlen_Keteves

No megtaláltam.....

http://atv.hu/belfold/20120824_orban_egy_masfel_millioval_tobb_munkavallalo_kell_jovore

A video 1 perc eltelte után kezd horrorisztikus fordulatot venni....Felhívnám a tisztelt nagyérdemű figyelmét arra hanyag eleganciára, ahogy miniszterelnökünk elbánik avval a szerencsétlen szalaggal (gyengébb idegzetűeknek nagyon nem ajánlott... :-) Utána részt vesz egy gyorstalpalón..! Mentségére szóljon, a bevezetőben nem titkolta el azt a tényt(ha valaki esetleg nem tudta volna), hogy ő egy falusi gyerek...

A horror film most készülő második részében, állítólag késsel-villával fog enni a kedves vezető (na azt kihagyom, nem bírom én már az ilyen izgalmakat..)

Jut eszembe, azt még nem…

#544052 Nyeretlen_Keteves

Jut eszembe, azt még nem is mondta, hogy Németországot is visszavásároljuk a németektől!(de jövő hétre is kell hagyni valami apróságot).

#544051 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544023

Visszavásároljuk! Vissza bizony! Mi az hogy, nagyon is! Pillanatokon belül, mondhatni "haladéktalanul"... Seggünk kint a gatyából, mi több már gatya sincs... Sőt veszünk egy-két lakatlan Görög szigetet, most jóárasítva lesznek eladók, mert ugye terjeszkedni kell kelet felé, kerályság határait ki köll tolni.

Egyébként kerály napi seggszájával nem kell foglalkozni.. szóban már megvettük az egész világot. Két bokréta ünnepség között hadat üzenünk majd az amcsiknak (egyébként ha a kedves vezető személyesen kapcsolná le a villanyt, az összes, hazánkat éppen elhagyó vállalkozásnál... akkor nem lenne ideje ennyi baromsággal etetni a népet)

#544048 Zotya32 Előzmény: #544041

jövő hétre lesz :))

amúgy ha kivásárolnák az E.on-t, vajon az E-starnál is hasonló történne, vagy ez csak speki fantázia, egy magyarázat a nagy esésre?

#543996 birkanyiiroo Előzmény: #543907

"Na ilyet még hívő koromban sem..."

Pedig az elég régen lehetett, még valamikor az ős-hírzárlat elrendelésének környékén. Most úgy tűnik, hogy Kend az anabaptizmussal kokettál ismét. Harmadszorra aztán jönnek a szekták.

#543992 Dicsák Előzmény: #543989

Nagyon irigy Maga erre a fehér garbóra!

Amíg itt a fórumon szájtépés ment a fehér garbósok milliárdosok lettek.

Ennyi. Brilliáns üzleti modell!