Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#543987 Zotya32 Előzmény: #543986

nem veszek bele, kialudtam magam.... :))

jövő héten amúgy sem leszek gépközelben... a héten ezt már megszívtam a hybriddel... 10-15 percen múlt, meg azon, hogy elhittem a 130k vevő felső limiten már kitart nap végéig....

#543986 Dmode Előzmény: #543968

zotya,nincs mit találgatni és fejtegetni ezen a cégen.

jelenlegi helyzeti egy szóval mondva,katasztrófa.a hétfői nap,mindenképp döntő lesz,ha esik akkor folytatódik a lejtmenet,akár 40 ft ig is.ha esetleg valami hatalmas nagy szerencse folytán fordulat következne be,amire spekulálunk itt többen,azt mint fundamentális hírben,jóval késöbb tudjuk majd meg.én úgy vettem bele,ha nem folytatódik az emelkedés hétfőn,aminek nagy esélye van,azonnali dobás van nálam,bármekkora legyen a veszteségem,mert idővel az csak sokszorozódna.

#543982 tigus Előzmény: #543968

"vmi csavar érkezik a történetbe... de mi???? "

lehetőségként

hitellehívás,

és/majd az önkori követelés rendezése (faktorálás, eladás államnak-konszolidáció keretében)

ezek nélkül csödvédelem.

eléggé leegyszerűsödött a képlet.

#543968 Zotya32 Előzmény: #543906

miért nem volt mérleg? amúgy ezt nem tudom... azért mert nem úgy megy a szekér, attól még a számokat közzé kell tenni....

hatalmas spekuláció van itt, és nem tudjuk mi lesz a vége... a "csőd", adószámbevonás túl egyértelműnek tűnik most, épp ezért nem tartom valószínűnek... vmi csavar érkezik a történetbe... de mi????

#543954 tigus Előzmény: #543933

ez még nem tiszta.

úgy néz ki, csak a szerződést írták alá, de valszeg (logikusan) kifizetésig tulajdonjog fenntartással.

A kisebbik tulaj a Rába, is ezt vetette fel a taggyűlésen:

"Rába felhívja a figyelmet, hogy jogi problémákat okoz, miszerint harmadik félnél van az

MPA (koncessziós jog), és az eszközök. Ez veszélyezteti a Rába energia ellátását, ezért

felszólítja az NRG-t a helyzet sürgıs rendezésére."

az eszközök nincsenek a könyvekben év végén.

#543943 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #543926

Te nagyon otthon vagy ebben a Gizike, kocsisor, stricik, stb témában.... megy ott még az ipar? :-) Jómagam már régen jártam a környéken, oszt nem vagyok képben.

Ez a fáj pisiléses történethez sem volt még szerencsém! Akarsz beszélni róla :-)

#543935 exmnbs1 Előzmény: #543933

"Az összképen érdemben a mezőny egyetlen hiányzója, az E-Star számai is csak ronthatnának. Bár az augusztus végén jelentő társaság a havi helyzetjelentések alapján 221 millió forintos EBITDA-t érhetett el, ám a pénzügyi soron a határidős sajátrészvény-állomány átértékelése és a kamatfizetések miatt szereplő tetemes mínusz miatt 450 millió forint körüli veszteséget szenvedhetett el."

#543930 tigus Előzmény: #543922

gondolom ezt kellene még kifizetniük.

vagyis az eszközt akkor vehetik birtokba, ha kifizették...

#543926 Arsene Lupin Előzmény: #543916

"ez kredites nagyságrend"

kredites hozzászólások, kredites figurák, kredites hülyítés

Helyére került a papír, mint Gizike a kocsisorra. Futtató stricik meg mindig adódnak. Aztán majd ha fájni fog a pisilés pár nap múlva, senki se óbégasson.

#543919 exmnbs1 Előzmény: #543918

"In 2002, we assumed the operation of the energy and utility services of Rába, Hungary’s leading truck and auto parts manufacturer located in Győr. Our energy outsourcing operations for Rába are carried out through subsidiary, RESZ. We provide Rába (through RESZ) with all of its utility services including heat, electricity, hot water, steam, cooling, water, water treatme"