Hááát evvel a "gigantikus" forgalommal nem sok libát lehet kitömni...
Hááát evvel a "gigantikus" forgalommal nem sok libát lehet kitömni...
úgy látszik a mérleg olyan ocsék lesz, hogy előtte fel kellett hűzni
azért már pár leány leadásra került: RFV Geoterm, József, és pl. az NRG Finance is, amiből végre meglehet tudni, hogy nettó 933 millió a tartozás a Resz eszközökkel kapcsolatosan év végén.
mondjuk a management, esco, nyrt érdekesebb lenne.....
hát még a konszi.
ha feltételezzük, hogy ami elkészült azt le is adják, akkor ez alapján aug vége nem tartható, szerintem.
kamu felhúzás libatömésre vagy shortzárás,ezt a kettőt tudom elképzelni :)
Macika meg hol van, amikor éppen közeledünk egy kecsegtető T-izé paritáshoz..
15 misiért ne legyünk már válogatósak..
Közben gágogást hallok az E-kaki piacán...
ilyen alapon inkább fehéredek, mert hánynom kell ...
irigyelni ezeket nem !
van akit igen.
de nem ezeket.
inkább fel vagyok háborodva, undorodom és megvetem.
Azt nem tudom, lehet-e ellenük eljárást indítani, de egyébként én úgy gondolnám, hogy igen (mondjuk igény volna rá)
"HIRDETMÉNY
Tájékoztatom a KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (cégjegyzékszáma: Cg. 11-10-001604,
2545 Dunaalmás 1704/35 hrsz. alatti székhelyű gazdasági társaság) részvényeseit és minden
érdekeltet, hogy a KEG Nyrt. adós nem tett eleget a Tatai Városi Bíróság 3. P. 20.142/2011/
5. számú jogerős ítéletében meghatározott fizetési kötelezettségnek. Ezért, mint hitelező a
gazdasági társasággal szemben a Tatabányai Törvényszéken 5. Fpk. 11-12-070340 szám
alatt felszámolási eljárás indítását kezdeményeztem.
Budapest, 2012. augusztus 21.
Dr. Steier József
hitelező"
"össze-vissza keresztbekasba vannak ezek fb meg it tagok egymás cégeiben"
oka egyszerű, külsős ne lásson bele a mindennapokba... egymás sz*rát ismerik, másnak nincs joga ott szaglászni...
le vannak ezek osztva.
össze-vissza keresztbekasba vannak ezek fb meg it tagok egymás cégeiben, lásd mol otp mvm meg egy csomó állami intézményben mfb minisztériumok szervezetei kerfejl pl aztán meg a nagy szövetségek, szervezetek
csányi csak 20 v több helyről szed lóvét, közben meg tudjuk ki :o) jaj most kimondtam a nevét :o)))
molnál 15misit kapnak évente, Én oda vágyom :)
havi fix 2k usd a tökvakarászásért. jöhet! a fb tagok számon kérhetőek? lehet ellenül eljárás?
:-)) A mai nehéz gazdasági helyzetben, ez a jó kis fb tagság sem megvetendő!
"Re: 07 jelentés Értékelés: 0
előzmény (#8957: Szipeti) | válasz erre | Ma, 11:54
Állítólag /telcsin mondták/,hogy a 47 Kft.
beadta a mérleg adatokat a nav nak az e star auditáltját pedig a deloitte próbálja jövő péntekre összefésülni a 47 kft. adataiból.tehát adószám felfüggesztés valószínűszeg nem lesz.
ALANFED"