Most én ellájkolok mindenkitől mert dolgoznom kell. Lájk !
Most én ellájkolok mindenkitől mert dolgoznom kell. Lájk !
hidd el drága pontosan el tudom képzelni mit és hogyan csinálsz, hogyan lájkolsz (átbaszol másokat, hogy megbaszhasd őket).
nekem kiváló terep lenne ez a face, a nagytöbbség néhány pillanat alatt megvezethető.
van ahol már jól felépített megvezetés szükséges.
bárkit az ujjam köré tudok csavarni.
s mivel ezt tudom.
nem teszem.
mert érdekből tenném csupán.
Ursula, lájkolnálak egész biztos! :D
No de amit Fornit küldött, az már az ingyenribanc kategória, ilyen ismerősöm meg (sajnos) egy sincs, nem tudok segglyukakra lájkot nyomni. Nem is így szoktam, így amit rólam gondolsz, az alapból nem úgy van. Okosan szoktam csinálni.
a papper egy félcentest sem ér.
elmebeteg aki bármilyen szinten vesz, max. ta alapján korrekciókra játszva, de tulképp bárhol megshortolható, mert középrövid távon, értsd. 1,5 éven belül halálra van ítélve.
ez nem cég.
ez a 21.sz. legnagyobb átbaszása.
mondom ezt úgy hogy még nagyon az elején vagyunk.
csak azért nem történelmi, mert abban nem vagyok annyira járatos, de rémlik, hogy a francia valamelyik lajosnál egy angol volt pü miniszter majd francia főfőkamarás vagy mi csinálta meg az eddigi legnagyobb átbaszást: valami arany volt az ügyben meg papírok amelyek aztán már csillagászati áron tépték érte egymást a népek, az arany sokszoros árán egy darab papírfecniért :o) utána kéne olvsani, de a lényeg h tudtom szerint ez volt a legnagyobb.
a face nagyon igyekszik h behozza.
The Predator :-)
Itt 1-2 jövőbeni lájkolgatni való áldozat-tipp:
http://www.napiszar.com/uploads/2012/08/21/0e90645f637ca3a5a4de8a81b273a635_origi.jpg
vagy:
http://www.napiszar.com/uploads/2012/08/23/ad17531d1c793430c820a6be501183e1_origi.jpg
Bendeguz, javaslom hogy Dr Ursi - nak küldj egy kiengesztelő lájkot :)
pont ez az !
kémkedésre jó és a másik átbaszására.
és erre is ahsználják.
ahogy te is !
az is hülye aki bedől az ilyen lájkolásoknak, h ő ettől lenne jó nő ...
undorító ez a közeg.
Kiváncsi vagyok, hogy évek múlva is megmarad - e ekkora story - nak.
Na ennek már van értelme :) El tudom képzelni, hogy milyen kedves lehet a hölgyek számára, ha állandóan lájkolást kapnak.
Bevallom, én csajozásra használom a FB-ot és arra nagyon jó! Most is csőben van 5 randi különböző nőkkel. Lehet őket ajnározni, chatelni, lájkolgatni a szarjaikat, ezzel bizalmat szerezni, aztán meg ugye lehet akármi :) Nagyon jó információforrás! Rengeteg kép, komment, link van feltéve, fel tudom térképezni milyen barátai vannak, kikkel lóg, van-e rajtam kívül potenciális ragadozó. Tiszta kémjátszma.
Biztos most lenne nem kevés millió Faceebook felhasználó aki elmondaná, hogy ez a dolog miért annyira jó. Ellenben az a véleményem, hogy alacsony IQ vagy lelki problémák vannak jelen annál aki ott éli le az életét. Kiváncsi lennék, hogy mekkora arányban regisztrálnak (inkább mennyi időt töltenek el az FB - n) a világon a felső tízezerből, az értelmiségiekből és a többi társadalmi rétegekből.
sztem iszonyú gyorsan ki is fog pukkadni, mert jön majd valami újabb baromság.
Én sem tudom.. Ez egy olyan jelenség amit a szociológusoknak, társadalomkutatóknak mindenképpen érdemes lenne vizsgálni. Az is tuti hogy az a két amerikai srác amelyik kitalálta nem is gondolt rá, hogy ekkora durranás lesz az egészből.. Abszolut véletlen -- na ez egy igazi black swan.
Ismerős, engem is néztek már csont hülyének, mert nincs facebookom. Kellemetlen érzés, az embernek magyarázkodnia sincs kedve, de az is kellemetlen mikor úgy néznek rád mint a vett malacra az ólban. Mindtha földönkivüli lennél kb.
duplikáltam .. elnézést
Az is idegesítő amikor nagyon lelkesen megkérdezik, hogy: Van facebook - od ?? Amikor azt válaszolom, hogy NINCS vagy, hogy MINEK.. Akkor meg valahogy úgy néznek rám mintha szarul kellene éreznem magam emiatt..
én sem értem.
de sztem csak egy divat.
majd elmúlik.
a lájkolás meg egy orbitális nagy baromság.
vannak akik számítógépeken élik az életüket.
éjjel-nappal csetelnek, meg fórumoznak, meg lájkolnak.
hogy ez mire jó ?
a leghalványabb fogalmam sincs.
talán nem alkalmasak valódi emberi kapcsolatok kialakítására.
nemtom.
Roberrtto nem csak neked idegesítő a "lájkol" szó. :) Borzalom amikor a TV - ben is hallom, hogy "és ne felejts el lájkolni" . Néha visszaszólok a tévének, hogy te meg ne felejtsd el kilájkolni a s..gem !
Hát az én írásaimat biztos nem lájkolnák :) Köszönöm a felvilágosítást. Lehet, hogy majd egyszer kipróbálom.