http://bet.hu/newkibdata/111638771/Vihat120822_max_rmozg_rv_MOD.pdf
Bizony,ha jól emlékszem 4 k -nál lett utoljára szólva,hogy dobjátok a francba !Utána zuhanás volt -
LOL,na persze,jól látod, az a helyzet hogy a bennfentesek akartak kitárazni,nem az volt a cél hogy a kisbüfik átlássák a helyzetet és te el tudd adni 3k felett az adatok birtokában,hanem hogy kamu hitel hírekkel és klónokkal szépen lassan megetessék a wc papírt a kicsikkel. Persze voltak akik szóltak hogy büdös a cég :)
Négy hónapja késik az "audi"!Csak nem értem miért!Ha időben kiadják ennél rosszabb az ár-
folyam akkor sem lehetne,hosszú napokig csak nem zuhant volna limittel!Vagy esetleg így lehetett szépen lassan a pozíciókat leépíteni?Vagy valaki nagyon olcsón szeretné megszerezni,
tudván a kötvények lejárata miatt bekövetkező parát?Utólag megint okosabb leszek!:(
Kis forgalommal csorog lefelé még mindig.
Lassan lehet benne megugrás, akár a jelentésre is. Nem baj, ha rossz, csak legyen.:-))
http://bet.hu/newkibdata/111352000/Alapszab_ly.pdf
A XV.pont
Részvénytársaság megszűnése... érdemes elolvasni
" 361 - Iulianus lesz a római császár, aki szakít elődei politikájával és vallásával: a kormányzás terén igyekszik visszatérni a Diocletianus előtti ősi hagyományokhoz és valamelyest visszaállítani a senatus megkopott dicsőségét, másrészt a Constantinus és utódai által elfogadott keresztény hit helyett a régi pogány vallásokat kezdi támogatni."
több oka is lehet annak
pl nem tudják prezentálni a bejelentett pakkjukat
félnek
nem akarnak kontrollt a fejük fölé
"A papír kurzusa tegnap új mélyponton, 463 forinton is járt; vélhetően már a román híreknek köszönhetően. Érdemi talpra állást az árfolyamban a lengyel hitel folyósításakor várunk, ami lassan két hónapja húzódik, ám várhatóan heteken belül rendeződik az ügy.
Forrás: Equilor Elemzés"
azóta eltelt 8 nap...........
Bizony, de mondtam, hogy nem nagyon akarnak tartani közgyülést... nemtom miért
Let's see
jövő péntekig éves mérleg kijön állítólag mintegy 3 hónapos késéssel
mindjárt kiszámolom Equilor mikorra is ígérte a hitelfolyósítást
az tutti hogy viszont FB tagok tekintetében már sárosak
Szerintem is! Határozottan :-) Ilyen tudással, akár felvehetnének engem is abba az oskolába..
Cég Aj. Vétel
1 1 280 db 362 HUF
2 2 636 db 361 HUF
1 1 1 742 db 360 HUF
1 1 600 db 358 HUF
1 1 300 db 356 HUF
Eladás Cég Aj.
375 HUF 100 db 1 1
378 HUF 270 db 1 1
380 HUF 164 db 2 2
383 HUF 50 db 1 1
384 HUF 83 db 1 1
Napi min: 365 HUF Napi max: 374 HUF
Nyitó: 374 HUF Előző záró: 376 HUF
Utolsó kötés: 365 HUF, 200 db (2012.08.23. 09:41:51)
Összforgalom: 2 kötés, 350 db, 129 100 HUF
ügyes :)
Közben magamtól is rájöttem milyen oskoláról van szó :-)