Kint vagy bent? Most mondtam, hogy nincs kerítés....
Kint vagy bent? Most mondtam, hogy nincs kerítés....
Nem válaszoltál a kérdésemre: kint vagy bent vagy?
Akarsz beszélni róla?
Nagy az isten állatkertje, oszt még kerítés sincs ugye...
tényleg voltak zsiráfok,már el is felejtettem
és libák :)
(régebben úgy 1 éve mintha még shortos zsiráfokról is lett volna szó)
Meg pánikbetegek :-)
:-))))) Ismerős a történet, a kuponozás kivételével, de ahogy 1% fölé kerülök az E-kakiban, majd kérek napi szinten infókat ezekről a kuponos történetekről.
vannak itt stockholm szindrómás medvék is,lovak is :)
egyrészt ne drágámozzon ! mert erre nem jogosítottam fel !
másrészt meg hetekig veszekedni ? én senkivel sem veszekedtem még napokig sem, még órákig sem.
ismétlem: én nem ismerlek téged, mármint a személyt, aki a nick mögött van. nemtom ki van a macika nick mögött, de abból amit és ahogyan írsz ahogy viselkedsz az egy ismerősömre sem illik rá, persze lehet ez a macika nick egyfajta szerepkört játszik. mert ugye az egyént aki a nick mögött van végképp nem ismerhetjük meg teljesen sosem :o)
sajnos fórumon állítólag még pszico -, és szociopaták is vannak, bár nekem egykutya :o)
igen,de emelni kellett a tétet 408 ft-ra
:)
Micsoda? Most voltam 4 napos akciós kuponos 4 csillagos fittness-wellness-spa-ajándék masszázs-ajándék éjszakai fürdőzés-ajándék szolárium-fittness terem kombinált nyaraláson!!!
Mivel vittem a 20 hónapos törpit is és egész nap a homokozóban és a gyerek pancsolóban-játszószobában voltam,ezért a következő szolgáltatásokat hagytam ki: fittness-wellness-spa-ajándék masszázs-ajándék éjszakai fürdőzés-ajándék szolárium-fittness terem
Ne mondd,hogy nem érte meg :)))))
Most akkor ismered, vagy nem ismered? Hetekig tartó "veszekedés" egyébként kizárva...
Közben megkötötték a 6 darabos üzletet, szóval ennyit a borról...
hátrébb az agyarakkal őőő az ágyúkkal
majd ha hetekig "veszekedik" vele mint én, na majd akkor szólhat
kecsegtetve )))
:-)))))) Már bocsi, de már megint sírok a röhögéstől...
Apró jelekből arra következtettem, hogy jól kivagyok kosarazva, de szerintem egyébként csíp a csaj, csak még magának sem meri elismerni.. :-) . Jövő héten válok! (immár negyedszer, az aktuálistól meg másodszor...) utána szabad vagyok...
kuponos oldalon nézz körül :)
mióta e szar tulaj vagyok,nálunk minden kuponos :)