Mindjárt szerzek 1%-ot , oszt Csabika majd közzé teszi, hogy Nyeretlen_Kétéves 1% fölött van.. mondjuk a cég színvonalához még passzolna is ugye..
Mindjárt szerzek 1%-ot , oszt Csabika majd közzé teszi, hogy Nyeretlen_Kétéves 1% fölött van.. mondjuk a cég színvonalához még passzolna is ugye..
Honnan tudod? Nem első eset, hogy tulajdonszerzést nem jelentettek. Pl. a Soós pakkjának egy részét.
Akkor lehet, hogy én is szét vagyok szóródva... :-) Meg mintha lenne egy kis ellentmondás is...
És ez:
"1. A társaság alapszabálya szerinti kötelezettség:
Az RFV Nyrt. alapszabályának IX./3. pontja értelmében az 1 százalék mértékű
befolyásszerzést elérő részvényes a befolyásszerzés tényét köteles az Igazgatóságnak és a
Felügyeletnek 2 naptári napon belül bejelenteni"
Ráadásul az elején van.
Mostanában, olyan szétszórtnak tűnsz :-)
Én ezt találtam benne(igaz nem olvastam végig)
"A bejelentési mértékek a következők: öt, tíz, tizenöt, húsz, huszonöt, harminc, harmincöt, negyven, negyvenöt, ötven, hetvenöt, nyolcvan, nyolcvanöt, kilencven, kilencvenegy, kilencvenkettő, kilencvenhárom, kilencvennégy, kilencvenöt, kilencvenhat, kilencvenhét, kilencvennyolc és kilencvenkilenc százalék."
)))))))
fatormyos putriba))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))
fatormyos putriba))))))))))))))))))))))))))))))))
Ha ez csak egy ajánlás, akkor én értelmezem rosszul:
http://www.e-star.hu/docs/i12988258312009_07_17_szavazati_jog_merteke.pdf
Bár a "köteles" szót nehéz lenne másképp értelmezni. :-)
Azon mondjuk csodálkozom, hogy ez az önkormányzati hókusz-pókusz, képes majd mindenkinek elvenni a tisztán látását, és nem veszik észre ugye, hogy valójában mi is kellene ebből a cégből bizonyos köröknek ugye...
Akkor 2500 lenne az árfolyam :-)
Én is így tudom..
Ha a rövidtávút megoldja, akkor ott van egy súlyosabb "középtávú" probléma, ami hamarosan rövidtávú probléma lesz megint... Egy jó vezetéssel, elég komoly kp-t lehetne termelni itt, na de az sem fedezné a 2014-es kötvény bulit, azt mindenképpen refinanszírozni kellene, bár hosszú távon akár jó üzlet is lehetne (talán...)
Az 1% nem törvényi kötelezettség,nem fognak ennyi után jelentgetni, 26k darab,10 milla pff
Lehet hogy a fából történő építkezés nem a legjobb ötlet volt,inkább kőből kellett volna lőrésekkel és muskétásokkal
Nem számít, hogy mit ér vele, ha egyszer ez a küszöb lett meghatározva. De ha a szándék komolyabb, valaki gyüjtögethet is és akkor sokszor 1%-ka lehet nem túl sok pénzért. Ha megoldja a rövidtávú likviditási gondokat, akkor hosszabb távon jól járhat. Mondjuk ehhez közel biztosra kellene menjen.
Még az a tiszta szerencse, hogy nem vagy felbeszélő. Mi lenne ha az lennél?
:-))
1%-nál nem kell jelenteni!? Mit is ér 1% rv-vel? Napirendre tud vetetni egy indítványt a közgyűlésen, oszt annyi.