Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#542043 birkanyiiroo Előzmény: #542028

Illikvid papírnál mindig lutri a TA. Az E-Star mindig is Hyper- és Kreditfos kategória volt, csak sokáig jól álcázták. Hosszú távollét után öreg napjaira végre hazaérkezik a legendás amerikai nagybácsi (azt mondják róla, hogy valamikor az Év Üzletembere is volt) a fatornyos putriba a rokonai közé.

#542040 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #542032

Csöves az szerintem néma, ha a kicsik felszippantják, akkor már csak Csabika kezébe lesz jelentősebb mennyiség, oszt akkor nem lehet megfingatni egy közgyűlésen például (már ha lesz olyan).

#542039 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #542032

Csöves az szerintem néma, ha a kicsik felszippantják, akkor már csak Csabika kezébe lesz jelentősebb mennyiség, oszt akkor nem lehet megfingatni egy közgyűlésen például (már ha lesz olyan).

#542038 Lxrose Előzmény: #542029

Nem kell nagy legyen már az, aki össze akar szedni 1%-nyi részvényt. Idáig jutott a cég.

#542032 Grizzly Géza Előzmény: #542029

Lassan 60% felett lesz a közkéz,kérdés hogy a csöves mennyit szórt,otika ráér 5%-nál büfizni,aegon még nem mondott semmit,tehát tartja,mert épphogy 5% felett vannak 5,33%

#542028 Grizzly Géza Előzmény: #542020

Utólag könnyű kikeresni azt az egyet ami bevált :)

Ha innen tovább emelkedett volna,pár nap múlva azt is megmagyarázta volna... :)

Legjobb állás

nemrég nehezen felismerhető elliotokat látott a varázsgömbben,amik 4k fölé emelik

oszt katonákat is látott,egyből hármat nagy szakadás kellős közepén,ami bullish jelzés,persze esett tovább

#542026 Lxrose Előzmény: #542019

Nem a kilépők, hanem a beszállók jelentését hiányolom. Azt láttuk, hogy az alacsony árfolyam önmagában még nem feltétetlenül indok a vásárlásra, főleg, hogy technikai viszonyítási szintek már nem is nagyon vannak, ha egyáltalán még ezt alapul lehet venni mostanában.

#542024 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #542020

Na ja, vak tyúk is talál szemet... Viszont IDÉN júniusban 4000-re elemezte!? Gratulálok! Merem állítani, jóformán bárki képes lenne ilyen találati aránnyal "elemezni"

#542019 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #542009

Volt ott liba rendesen, sokaknak megér ezen a szinten egy próbát, egyébként az lótépé is csak akkor jelent majd ha 5% alá kerülne ugye...

#542017 Dicsák Előzmény: #542009

Az utóbbi 1,5 évben a szabályok itt már nem számítanak.

Talán elkezdődött a gyűjtés, kirázás?

#542009 Lxrose Előzmény: #542002

Ha átadás-átvétel zajlik, aminek a megemelkedett darabszámok alapján lehet esélye, akkor miért nem látunk most sem tulajdonosi jelentést? Ennyi kisbüfi-liba nem volt tegnap szerintem.

#542006 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #542001

Na most éppen kinek kéne lennem? Lehet, hogy én vagyok a Bristoli csöves szomszédja(a következő kecsegtető befektető) a cartonbox street 10-ből (tudod, ott is hódít ez a minimalista hóbort)