van aki elhiszi az equitasos hitelrizsát?
miért is nem Soós jelentette be vajon?
nehogy számon kérjék?
az árfolyam meg ziuhan a hírre, aha
van aki elhiszi az equitasos hitelrizsát?
miért is nem Soós jelentette be vajon?
nehogy számon kérjék?
az árfolyam meg ziuhan a hírre, aha
rég olvastam ekkora marhaságot
szerinted mekkora az eladósodottsági ráta?
ki a fene lesz a megmentő?
határidő? )))
és hol szórtál ma, ha kérdezhetem ?
gondolom stop bukási lehetett ((
itt vagyok
az EOn tartozás kb1.2mEUR
és pár napja még megvolt...........
érdekes most nem volt kún retus, igaz nincs is félév vége
ebitda csókkent, reszről ezúttal nem tettek emltést
lengyel ebitfa csökkent, miért is? Mo viszont nőtt, román csökkent, kivonulási költségek miatt?
Vízibúvár:
Kukabúvár:
Búvármedve... :-)
re: nbm :-)
Már könnybe lábadt a szemem Maci milyen szépeket írt, erre látom maga egy avatar bitorló.
"Egyébként az előzőhöz még annyit, hogy ha az Ön verzióját kellene csak nézni, akkor a vételi oldal üres lenne a könyvben."
Fenékhalász búvárlibák és búvármedvék voltak, vannak, lesznek. Aztán vagy bejön nekik, vagy nem.
Miért van beragadva? November óta mondom, hogy büdös a cég. Ha nem hitt nekem, akkor azt gondolta, hogy én vagyok a hülye. Akkor most ne rinyáljon.
Többen szóltak, hogy E-Szter egy ordas k****. Ha mégis megdugta, most ne sírjon, hogy fáj a pisilés.
Elképzelhető.
Egyébként az előzőhöz még annyit, hogy ha az Ön verzióját kellene csak nézni, akkor a vételi oldal üres lenne a könyvben.
Szóval nem biztos, hogy mind liba és mind hülye, és a késforgató célpontja, aki kicsit másképp gondolja, és próbálkozik vételekkel.
tök tiszta hogy szándékosan tartják vissza! ha rendben van az anyag a könnyvizsgáló gyorsan dolgozik nem órabérbe fizetik. :)
http://client.bet.hu/topmenu/kereskedesi_adatok/szarmazekos_piac/reszvenyesindex
a kötvényt valaki vette gagyiárban
Véleményem szerint már hetek óta készen van az auditált jelentés. Valószínűleg botrányos számok vannak benne, és esetleg kiderülhet, hogy loptak, csaltak, hazudtak az E-Starnál.
Gondolom, megy a kozmetikázási rábeszélés a cég részéről. A Deloitte-nek viszont vigyázni kell, a cég a csőd szélén áll, nem akarnak asszisztálni a huncutságokhoz. A chart mutatja, hogy a részletek már kiszivárogtak, nem véletlen a folyamatos esés.
equitasban ezek a kötések vannak: 123k, 65k, 24,7k