Kitüntetném azokat, akik levezényelték ezt az esést, k. jól csinálják! :D
Kitüntetném azokat, akik levezényelték ezt az esést, k. jól csinálják! :D
Holnapi futam: E-star, Matáv, Appeninn
Hármasbefutó sorrend? :))
Azért ma is volt tömés.
Jah. A rossz flashre..
Ezt nem is veszi senki soha, mindig csak adják!
Milyen fura, hogy sohasem engedik fel! Pedig ma mehetett volna...
1k-nál írták,hogy itt már öngyilkosság shortolni és tessék,hnap valszeg megnézzük a 300-as szinteket,jöhet a syni paritás...
...és kisbüfenncsek szívták fel a 70k pappert?
nem, az a másik véglet. De majdnem minden szempontból 25-30 az ideális évjárat, ez tény, nem? Ha családod akarsz alapítani, nem szerencsés 30 feletti nőt teherbe ejteni (ráadásul arról beszélünk, hogy mikor összejöttök, már akkor 30....). Ha nem akarsz családod, akkor meg pláne felesleges 25-30 feletti :)
gyúrás ebből a legkönnyebben kivitelezhető és a legegészségesebb is ;) Szal hajrá ;)
Na,ma is csak kisbüfik szórakáztak vagy otp tárazgatott?
Volt a minap egy film, amiben a srác mondta a csajnak, mikor bemutatkoztak egymásnak, hogy "Tudom már, Te vagy a szomszédból a kis ribanc" a csaj erre megsértődött, hogy "Nem, én a kis lotyó vagyok a szomszédból" :D
:))
Aranyos kislányos arca volt,de lehetett 30 kb :)
A fiatalok jönnek be nekem is,de ahhoz vagy többet kéne gyúrni vagy e szar picit mehetne feljebb vagy nyerni kéne a lottón :)
Nézőpont kérdése :)
50 év múlva egy 50 éves, kiscsaj lesz Neked is :)))
Már megint csak a SEX!
Közben az E-start meg széttépik, ideje visszaszállni, nehogymá 08.23-ig megoldódjon a hitel kérdés, no meg az ajuditált is meglegyen a 20-ai tűzijáték után. Az lenne a nagy durranás!