kizárt.
baloldaliak kizárva.
Egyébként jól mozgatod a szálakat Mtel paritást illetően.. ezek kéz a kézbe járnak.
No de mit? A mérleget vagy az IMF megállapodást? Szvsz, előbb lesz mérleg (mondjuk E-kaki eddigi tevékenységét nézve, nem lenne kis eredmény..) mint IMF megállapodás.
Ha jól számolom átlépte a forgalom a részvények 2%-át ?
Ja olyan ,mint az IMF megállapodás,hiszem,ha látom :-)
S sok ****zás ellenére se vagyok kárörvendő, pedig kaptam Pepétől eleget, amiért végszoptam a 8000-3000 kört. El tudom képzelni mit érez lombard hiteles tizedelésnél... :(
Valaki nagyon tülekedik a tömőgéphez, talán megvan már az auditált jelentés :D
nem semmi 20 m feletti forgalom 13 órakor, ilyen rv-ár mellett
:-)) Kutya, asszony elférnek egy fedél alatt... Amúgy azt hiszem, az E-kakit előbb dobnám..., (bár mostanában E-star nevű kutyámat, egyre többször szólítom büdös dögnek, nemtom miért..)
Eddig úgy tudtuk, hogy a kutyájához vonzódik. Őt dobja? Egyéb perverzitásokba most nem megyek bele.
Liba, kutya, medve, szép bagázs.
Belegondoltam, milyen jókat tudnánk politizálni esténként a dunyha alatt.. Mondjuk Te lennél jobb oldalt, én baloldalt (szerepek tetszés szerint felcserélhetők), oszt a végén mindig létrehoznánk a nagykoalíciót :-) No, mára talán ennyi elég is volt az off-ból.
Viszont ez a telkó-Ekaki nagyon összejöttek (még a végén nem csak egy éjszakás kaland lesz ebből, de gyanítom Macika keze(mancsa) benne van...)
Csabika csapdájára azért vigyázzon!
És az enyémet? Egyébként csak mennyiség kérdése..... mert ha pl veszek most 50k rv ugye oszt csődbe megy a cég! Akkor azért az már elég férfias cselekedet lenne ugye!? (Bár jobban belegondolva, inkább hülyeség...)