Alea iacta est.
btw szerintem tök más az audit, mint az éves beszámoló. de lehet én vagyok hülye.
"Az vállalat auditja" már középkori fogalmazással is jönnek!
Volt ott hóhányó is (ezt én követtem el...és vajon kire gondoltam?) 1 részvényt adok a megfejtőnek (mondjuk remélem nem dohányzik, mert egy doboz cigire már nem futja belőle, de MÉG gyufára igen)
Na itt van egy újabb klón :-) Végre már én is leklónozhatok valakit... mondjuk jól is esik.
-bristoli csöves
-tuszokmester
-libatömés
-viceházmesterné
-garbó
-kanapé
-kecsegtető
-Holle anyó
Macika meg jön holnap megint a paritással... a Synergon van soron, attól tartok...
Erről a tuszokmesterről lemaradtam... Hát az meg ki?
:-) akkor ott fog elporladni az az olasz garbó a boltban.. (bár valszeg még le sem gyártották! mondjuk idejük az van bőven, nincs ok a kapkodásra)
Komolyan mondom, össze kéne gyűjteni az összes rfv-estar kultúrkörbeli fórumos lózungot, metaforát, poént és eltenni az utókornak.
-bristoli csöves
-tuszokmester
-libatömés
-viceházmesterné
-garbó
-kanapé
-
...
folytassátok :D
értéke volt... 400 ft-os részvényhez 500 ft garbó dukál... :))
majd 10k felett jöhet a flancos olasz garbó... :))
Na, na ! Lehet hogy jó lesz neki a hokedli is...vagy egy priccs esetleg.
500? Az két részvény jövő héten... , Egyébként ne a közönséges garbókat nézzük ugye, annak a garbónak amiről mi beszélünk, azért komoly eszmei(ha más nem is) értéke van.
Erőműért mit adnak a piacon? Pedig olyan szép kis erőmű volt :-(
A chart mutatná az esélyt.
"Szerintem" még van esély a hitel lehívására, gondolom azzal együtt tervezik kinyomni az évest...
Csabika nem ülne egy IKEA műbőrkanapéba Steve Jobs jelmezben. Nézzen utána a valós áraknak.
Ma még!! Holnap meg 200 részvény... elvégre Európa bajnokok vagyunk infláció terén. Garbó árak?