Exbróker már az elejétől tulaj. A szaki meg már rég kiszállt. 2011-ben valamikor..
De az is lehet, hogy 2012-ben kezdte el, amikor eladta valami offshore-nak.
Exbróker már az elejétől tulaj. A szaki meg már rég kiszállt. 2011-ben valamikor..
De az is lehet, hogy 2012-ben kezdte el, amikor eladta valami offshore-nak.
valaki világosítson már fel ?
én még rfv-t ismertem.
most akkor valami exbróker a tulajdonos ? és nem valami szaki aki ért is az iparhoz ? mégis mióta ? kb. ?
A szörnyű egy váratlan természeti csapás. Itt folyamatosan félre voltak verve a harangok.
Tökmindegy, hogy pánikbeteg-e vagy sem, itt a spekik szempontjából az árfolyam a lényeg.
Mennyiséget lehet gyűjteni, csak kérdés, megéri-e.
Én már novemberben szóltam, hogy büdös a cég és sumák a főtulaj. Előttem meg már többen is, diplomatikusabban. Onnantól mindenki eldönthette, hogy kinek hisz.
Sok pánikbeteg öregasszony.....
na.. helló 400??? mikor jön már....
mire várnak.. mindenki tudja, hogy innen 400 alá megy... kár húzni az időt, jobb túl lenni rajta minél előbb...
Szörnyű, amit ezzel a papírral művelnek. Minden részvétem a fentről beragadtaknak. Hihetetlen, ami itt folyik, mert ez a cég nem ilyennek indult.
Szerintem már csak hajszál tartja a pánikrohamtól vissza..
A végén még eplény is úszni fog, persze nem jogi úton.
Talalkozott a Telekommal...Azert szomoru, hogy a Bet nagyon keves jo cegeinek egyike szublimalodott. Ez az egesz olyan, mint valami nagy elfekvo, oregebbnel oregebb betegekkel. Igazi peldaerteku tortenet, hogy lehet a tozsden bombabiztos befektetessel lenullazodni, hogy lehet dilettans vezetessel valmi jot tonkretenni.
ismerjük a történetet,aki dobni akarja ,álljon alá kicsit ,szórja rá,mire észbekap,már el is vitte,legyen vele boldog.
Mennyi most a kapitalizáció? 1.1 Mrd .... ?
Klasszikus technika fenékhalászó búvárlibák befogására.
Jól látom, hogy a vételi oldal kecsegtetésével próbálnak vevőket toborozni?! Mintha beállna néha egy 1000db feletti tétel... aztán öntés van, mikor fölé állnak.