Június 30-án vett bele a spekulánsok atyja, de azóta is szakadt tovább a részvény árfolyam
http://www.marketwatch.com/story/soros-fund-exits-goldman-adds-facebook-2012-08-14?siteid=bnbh
Június 30-án vett bele a spekulánsok atyja, de azóta is szakadt tovább a részvény árfolyam
http://www.marketwatch.com/story/soros-fund-exits-goldman-adds-facebook-2012-08-14?siteid=bnbh
Jaa, értem. Ezt nem tudtam hogy lesz még egy ilyen kör 180 napra is. Háát, akkor ez tényleg érdekes lesz, akkor nem vitatom a 10 dodós céláraitokat. Ha vissza is húzzák viszont, akkor meg azt nem tudom ki veszi meg tőlük. Mert itt nagy halak vásároltak be, ez a részvényszám brutális. És az eddig teljesítmény alapján nem tudom kicsiket be lehet-e még egyszer hülyíteni, bár hülye az mindig lesz csak kérdés hogy ennyi lesz-e.
@Herceg: neked is köszi a választ!
Nagyobb tulajok (microsoft, befektetési bankok) nem adhatják el csütörtökig és ha jól tudom november közepéig.
Csütörtöktől plussz 200 millió papírral lehet kereskedni, a meglévő 500 millió mellé, november közepétől viszont plussz 1 milliárd db részvény jön ki.
Kérdés, hogy azok ott novemberben mit terveznek. Több papír az mint addig amivel kereskedtek.
Ha akarják szépen felhúzhatják addig, a mostani pakktól viszont még nem várok ilyesmit.
Sok minden múlik azon, hogy miben egyeztek meg a novemberig kitartók Zuckerberggel, mert, hogy nem az angyali pofikájával győzte meg őket az tuti:)
90 naponta adhatnak el különböző tulajdonosok. Most járt le a 90 nap és novemberben lesz 180...
Ezt kifejtenéd? Erről lemaradtam. Mi ez az 1 milliárd? ennyi új rv lesz? Hogyan?
Soha nem voltam rászokva, skype-ot, vibert-t használok, de ennyi szerintem elég is arról, hogy én használom-e vagy sem:)
Továbbra is tartom, hogy 15$ jó beszálló lehet. Szerintem most megöntik, hogy jön 200 millió db részvény. Novemberben lesz még érdekes, hogy mi lesz mikor jön 1 milliárd megint.
Ez azért eléggé olyan "nem szokom vissza rá" című válaszra sikeredett :)
Hát én ezen nem mulattam mondjuk, de egyebekben nem bulváron találtam, ezért is lepődtem meg a híren, utána találtam meg a búlvároldalakon a cikkeket erről :(
MÁS: Ha a Zyngát lesöpri az EA (márpedig le fogja) a föld színéről, akkor a fuxbook bűnrészes lesz és minimum az ebből származó bevételét kamatostul ki kell fizetnie az EA-nak, ami ugye GAME OVER-t jelent, hogy stílusos legyek.
Tudjátok, az az az ország, amiben az adócsalás és az ilyen jellegű lopás nagyobb bűn, mint a gyilkosság. Én eladnám minden fuxbukszomat ha lenne, mert szemmel látható az is, hogy a $20-at nagyon tartják, de alatta el fog esni az árfolyam.
Tudom, hogy elég valószinütlen amit írok, de én ezt várom:)
És igen, volt facebook profilom, szerintem sokan kiváncsiságból is beregeltek, ahogy twitterre is.
Ez útóbbi még meg is van, igaz ezt se használom semmire.
Amúgy lehet facebookra visszaregisztrálok, már csak azért is, hogy lássam a változásokat első kézből.
Szóval akkor lemegy, aztán meg fel és utána megint le? :DDDDDD
Ahogy a cikk is írja, a MS nem valószínű hogy elad, én a GS-tól sem várom.
"Véletlenül olvastam, hogy VV Lorenzo (RIP) meghalt egy motoros balesetben és hogy Majka posztolt egyet"
Néztem is miket el nem olvasol :-) Bár annyi libsibolsi írás után kell egy kis bulvár :-)
Én jobban félek a csütörtöktől:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/ujabb_csapas_jon_a_facebookra.171353.html
Minden jel arra mutat, hogy kitáraznak és majd másnem alacsonyabb árfolyamon visszaveszik.
De mindig akkor szokott a tőzsde másképpen reagálni mikor minden egy irányba mutat..:)
A zyngával az lesz a nagy helyzet, hogy felvásárolja valaki ha még esik.
Én most azt várom, hogy lemegy 15$ körülre, és onnan novemberig amikor jön egy 1 milliárdos részvényzuhatag, felmegy IPO feletti árfolyamra!
Onnan viszont könnyen lemehet akár 10$ alá is...:S
"A helyzet tehát úgy áll, hogy van egy biztos bukónak ígérkező per, ami a cég fő tevékenységét lehetetlenítheti el, egy szintén borús kilátásokkal kecsegtető tőzsdefelügyeleti vizsgálat (aki csak a Tőzsdecápákból ismeri ezt a világot, az is tudja, hogy a bennfentes kereskedésért simán börtönt lehet kapni), és a befektetők bizalma már azelőtt elúszott, hogy ezek kipattantak volna. És ott van havi 311 millió aktív felhasználó, 88 Facebookon futó játék, ebből öt 30 millió feletti játékostáborral, és ott lesz az idei évre várt 1,35-1,45 milliárd dolláros bevétel is. Vagyis a Zyngának lehet hogy annyi, de a romjain bőven van még mit ellopni."
kecsegtet... :)
Tudod mi ugrott be nekem a napokban? Véletlenül olvastam, hogy VV Lorenzo (RIP) meghalt egy motoros balesetben és hogy Majka posztolt egyet és bekattant: Tudod mi lesz a fuxbuksz 10-20 év múlva? A világtörténelem legnagyobb virtuális temetője. Mert egyre több lesz rajta a halott és egyre kevesebb az élő. Akikre rákeresel és halottat fogsz látni.
Nem lesz kellemes az egész hangulat.
Pedig sajnos ez lassan igy lesz!
Engem például szabályosan hülyének néz jópár ismerős mikor megtudják, hogy nincs facebookom. "Te hülye vagy?? Nem tudod mi az? Ott csetelhetsz meg minden érdekes dolgot csinálhatsz!" - mondják ők.
Én meg mint aki nem tud róla zavartan pislogok és csodálkozom...
Tényleg _AT_, mondtad, neked sincs facebook profilod :-)....boszorkány!