Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#540599 Dr. ursi Előzmény: #540587

viszont kötvényem nincs :o) aggódjanak a kötvényesek :o) játékpénz.

megéri.

bár a pf-n is ment a promóció ... de meglássuk.

a fórumját olyan összezavarósnak talátam mindenütt, amikor a ksispekszeket a végső kétségbeesésbe taszítják közben csorran az árfolyam és dobálják el azok akik 3-5-8-10ezer körül vették, holott innen már nagyon nics mit veszíteniük, ha eddig nem adták el.

#540597 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #540593

Ó, szabadultam én már ettől jún vége felé, kis nyereséggel... viszont ebben a témában azt hiszem a te véleményed továbbra sem mérvadó..(számomra) már elnézést. de nincs harag.

#540593 Előzmény: #540590

Aki ez ügyben feltámadásban reménykedik, annak feltétlenül az RK egyház keblén van a helye, már csak azért is, mert ott legalább hisznek a feltámadásban.

Egyebekben aki nem szeret veszíteni, az addig szabaduljon meg tőle, amig még van mit veszítenie.

#540590 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #540584

Szerencsére akkor még nem olvastam ez a totyikot, viszont most van egy kis pakkom 780-ról, oszt nem szeretek veszteni... szóval tessék kicsit optimistábban hozzáállni az rv-hez... :-)

Tényleg nem akarom bánta…

#540588 Nyeretlen_Keteves

Tényleg nem akarom bántani Lupin-t (mert be kell vallanom, hogy valahol nagyon, de nagyon mélyen (Mariana árok mélysége kb ) kedvelem:-) De gondolkodásmódját tekintve, valaha, biztos valamelyik fegyveres testület hivatásos állományát erősítette.

#540586 Arsene Lupin Előzmény: #540583

Sok jóra ne számítson. Pedig a kedves mama biztosan mondta, hogy nem kell bedőlni minden kecsegtetésnek.

#540584 Arsene Lupin Előzmény: #540577

"Csak arra nem gondol, hogyha A-Z-ig mindenkinek problémát okoz az Ekaki akkor mi van!?"

Novemberben szóltam, hogy büdös a cég. Mások már korábban is. Aki nem hitte el, az magának okozott problémát.

Simicska is megmondta, hogy állampolgári jog hülyének lenni.

#540582 Dr. ursi Előzmény: #540577

az a baj h fórumon ilyen nevekkkel mint a tiéd meg a másik a birkanyíró az etetők szoktak írkálni :o)

#540577 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #540570

Kellemetlen kérdésekre, nem fogsz választ kapni Lupin-től, csak azt, hogy ez legyen X vagy Y problémája... Csak arra nem gondol, hogyha A-Z-ig mindenkinek problémát okoz az Ekaki akkor mi van!?

#540575 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #540571

Mi több! Lupin a kiszámíthatatlant is kiszámítja...(mind ezt persze általános iskola szintű matekkal ugye) bár ezt már megbeszéltük.

#540571 Arsene Lupin Előzmény: #540562

"Tényeket ír. Azért ez egy kicsit bátor."

Általános iskolai szintű számtanhoz nem kell nagy bátorság.

#540570 Dr. ursi Előzmény: #540567

kedvelem ha magáznak :o)

maga szerint hány újabb kötvéynkibocsátásból tudna pénzt keresni equilor (értsd. ki menne hozzá h te equilor te bocsásd már ki a váll kötvényeimet, ill kivel tudná megetetni, eladni amikor szétbuktatta ügyfeleit korábban rfv/staron), ha az általa szervezett legnagyobb bedől ?