A szó szoros és átvitt értelmében is.
Egyéb keresztény hitűek is hisznek a feltámadásban, de más monoteista vallásban is megjelenik.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Feltámadás
Az E-Star egy új szekta, tagjai szegénységi fogadalmat tettek.
viszont kötvényem nincs :o) aggódjanak a kötvényesek :o) játékpénz.
megéri.
bár a pf-n is ment a promóció ... de meglássuk.
a fórumját olyan összezavarósnak talátam mindenütt, amikor a ksispekszeket a végső kétségbeesésbe taszítják közben csorran az árfolyam és dobálják el azok akik 3-5-8-10ezer körül vették, holott innen már nagyon nics mit veszíteniük, ha eddig nem adták el.
Ó, szabadultam én már ettől jún vége felé, kis nyereséggel... viszont ebben a témában azt hiszem a te véleményed továbbra sem mérvadó..(számomra) már elnézést. de nincs harag.
Aki ez ügyben feltámadásban reménykedik, annak feltétlenül az RK egyház keblén van a helye, már csak azért is, mert ott legalább hisznek a feltámadásban.
Egyebekben aki nem szeret veszíteni, az addig szabaduljon meg tőle, amig még van mit veszítenie.
Szerencsére akkor még nem olvastam ez a totyikot, viszont most van egy kis pakkom 780-ról, oszt nem szeretek veszteni... szóval tessék kicsit optimistábban hozzáállni az rv-hez... :-)
Tényleg nem akarom bántani Lupin-t (mert be kell vallanom, hogy valahol nagyon, de nagyon mélyen (Mariana árok mélysége kb ) kedvelem:-) De gondolkodásmódját tekintve, valaha, biztos valamelyik fegyveres testület hivatásos állományát erősítette.
"...meg a másik a birkanyíró az etetők..."
540-es átlaggal nekem sem tetszene a chart.
Sok jóra ne számítson. Pedig a kedves mama biztosan mondta, hogy nem kell bedőlni minden kecsegtetésnek.
"Csak arra nem gondol, hogyha A-Z-ig mindenkinek problémát okoz az Ekaki akkor mi van!?"
Novemberben szóltam, hogy büdös a cég. Mások már korábban is. Aki nem hitte el, az magának okozott problémát.
Simicska is megmondta, hogy állampolgári jog hülyének lenni.
az a baj h fórumon ilyen nevekkkel mint a tiéd meg a másik a birkanyíró az etetők szoktak írkálni :o)
:-))) No biztos!
Ezt akkor vehetjük újabb kecsegtetésnek? Holnap rally 500-ig?
Kellemetlen kérdésekre, nem fogsz választ kapni Lupin-től, csak azt, hogy ez legyen X vagy Y problémája... Csak arra nem gondol, hogyha A-Z-ig mindenkinek problémát okoz az Ekaki akkor mi van!?
Mi több! Lupin a kiszámíthatatlant is kiszámítja...(mind ezt persze általános iskola szintű matekkal ugye) bár ezt már megbeszéltük.
Ez már legyen az Equilor gondja.
"Tényeket ír. Azért ez egy kicsit bátor."
Általános iskolai szintű számtanhoz nem kell nagy bátorság.
kedvelem ha magáznak :o)
maga szerint hány újabb kötvéynkibocsátásból tudna pénzt keresni equilor (értsd. ki menne hozzá h te equilor te bocsásd már ki a váll kötvényeimet, ill kivel tudná megetetni, eladni amikor szétbuktatta ügyfeleit korábban rfv/staron), ha az általa szervezett legnagyobb bedől ?
http://www.equilor.hu/rfv_nyilvanos_kotvenykibocsatas.php
Aztán találja ki, hogy ki volt benne az "Év üzletembere" bizottságban.