Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: kérdés hatalmas kizárógatónak

#539935 Dicsák Előzmény: #539934

És akkor dőlni fog a pénz, lesz kifizetés, minden!

Részvényár az egekben! :)

#539934 Grizzly Géza Előzmény: #539855

Csodálom,hogy aegon még tartja kitartóan...

Otp már adja,pedig mindjárt itt a fűtési szezon! :)

(...és az októberi kötvény+kamat)

#539853 exmnbs1 Előzmény: #539850

azért kéne szabadságolni magunkat mert jön végre a mérleg?

#539852 Arsene Lupin Előzmény: #539850

"Mondjuk a tömés ordít a papírról"

Egyre nehezebben megy a tömés is, fogynak a libák. De ha már néhány összegyűlik, megtömik őket.

#539850 Kissherceg Előzmény: #539848

Én jövhét közepétől végig ott vagyok, hívjon fel :) Matekkal nincs bajom, csak a topikkal....

Mondjuk a tömés ordít a papírról

#539848 Arsene Lupin Előzmény: #539831

Ha én bortúrán vagyok, a matematika szabályai még változatlanok. Amúgy Füred környékére még lenézek augusztusban.

#539836 Grizzly Géza Előzmény: #539825

Volt hogy eladtam-vettem,de ezt korábban kellett volna,ez itt már aprópénz :)

A fórumtalit kár hogy kihagytam,ott még lehetett volna érdemi pénzt megmenteni,itt ez már csak vihar a biliben,tök mind1,mit csinálok :)

Kb az a kérdés,hogy roller vagy görkorcsolya legyen a portfolióból...

#539825 Bakiba Előzmény: #539820

Hali:)

Pedig beszéltünk 1 megoldásról, úgy látszik nincs meggyőző erőm, sajnálom.

#539824 exmnbs1 Előzmény: #539821

http://www.e-nepujsag.ro/op/article/pontosítás-1

"A pénteki lapszámában megjelent hírben tájékoztatták az olvasókat az ANL-s töbházakat érintő melegvíz- és gázproblémákról. Társaságunk kifogásolja, hogy hiányzik az E-Star álláspontja.

Az E-Star Mures Energy összesen öt, ANL-s tömbházakat adminisztáló tulajdonosi társulásnak számláz.

Ezek közül csupán az 51-es tulajdonosi társulás fizetett naprakészen. A többi négy lakótársulás közül egynek hátravan még a 2011. decemberi hőenergia-fogyasztás ellenértékének törlesztése, három pedig januártól, illetve februártól nem egyenlítette ki a számláit.

Balogh Katalin marketingfelelős"

#539821 lagwagoner Előzmény: #539820

Nem szoktam ide írni a feszültség miatt, de ez szép hozzászólás volt.

#539820 Grizzly Géza Előzmény: #539734

Én sem emléxem,hogy elkövettél volna valamit. Rivotril kollégának is volt egy nagyon szép hosszú hozzászólása,ami nem volt bántó és gyönyörű helyzetértékelés volt,de ez is törlődött vele együtt sajnos... Kár hogy nem mentettem el.

Ex és Al nyári szünetével nem értek egyet,annak ellenére hogy néha (nagyon) nehéz az igazságot elolvasni,el kell ismerni,hogy az irány őket igazolja. Az ő véleményükre is szükség van,sőt...

Sajnos beigazolódott hogy rossz emberismerő vagyok (fórumozáson keresztül legalábbis). Al öreg róka,aki lebuktatta idejében a hóágyúst és Ex oknyomozása és matematikája verhetetlen. Ha jobban (idejében) megismerem őket és nem borul fölém a szellemi leárnyékoltság légmentesen záródó búrája,akkor most ötször ennyi pénzem van kb. Ezennel elnézést kérek az őket ért bántó megjegyzéseimért,amit a múltban elkövettem(már egy jó ideje ezt nem teszem...) Más igazát soha nem esett nehezemre elismerni,a giga bukómat annál inkább. Ez ragadtatott néha bunkóságra...

A félreértések elkerülése érdekében: nem állok tudatmódosító hatása alatt :D

Jó hétvégét :)))

Ebben viszont igaza van …

#539797 zeeh_

Ebben viszont igaza van AL-nek. Nem azért van ilyen helyzetben a cég, mert hónapok óta leírt és eddig be is jöttek a meglátásai.

Valami moderáció nem ártana, mert túl sok olyan hsz kerül be,aminek köze nincs a céghez.

#539750 Arsene Lupin Előzmény: #539711

"AT AL EX menejetek egy kis szabira... "

És attól abbamarad a csődsprirál? Itt már a matematika szabályai dolgoznak, a rinya nem segít.

Kérek konkrét határidőt, ameddig át kell engedni a homokozót a mentális onanizálóknak.

törölve

#539734 nemértem Előzmény: #539724

Nem tettem. Véresen ocsmányul veszekedtek, mi Vérmedvével tréfálkoztunk. Mindegy. Elnézést, hogy ennyit ragoztam.

törölve

#539724 Kissherceg Előzmény: #539720

azért zártalak ki, mert kóstolgattál. No azt meg nem illik. Amint látod, azért mindenki kapott második esélyt...