Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#539757 Roberrtto Előzmény: #539604

Jővő hét szerdán 200 millió részvény a parketten. Sajnos úgy néz ki, hogy hó végén meglesz a 15$ szvsz.

Ott viszont VÉTEL!

#539604 Előzmény: #539596

Ez már Gyalog Galopp színvonal, akkor én is:

"A francba, lebuktam"

ROTFLMAO - nagyon meg akarják támasztani a részvény árfolyamát, de ez már visszataszító, különösen azok után, miután leírják, hogy mindkét gyilkos használt közösségi oldalakat... szerintem az a cég, ami már ilyenre vetemedik fizetett hirdetés formájában (vö: fo-s-tar -> év vállalkozója), mert erre költi a részvényesek pénzét - attól jobb időben elmenekülni.

#539596 Fornit Előzmény: #539595

„a Facebook profil hiánya lehet az első jele annak, hogy egy tömeggyilkossal van dolgunk”

Akkor reszkessetek, hehehehe! :))

Re: célár

#539099 Roberrtto Előzmény: #539066

Mint írtam már, a gagyisággal nem tudok vitatkozni, egyértelmű, hogy mindkét cég a gagyiság csúcsa! (szerintem facebook dizájnaja viszi a prímet, a gagyik gagyija:) )

Zyngában szigorúan csak felvásárlás miatt látok fantáziát, és mint írtam, ha facebooknak megért instagram 1 milliárdot, akkor zynga is megér 3-at!

Facebook esetében pedig pletykákra számítok ami felhúzhatja az árfolyamot, de addig szerintem lemegy 15$ körülre...

Amúgy a jővőt a facebooknak a beépített alkalmazások fogják jelenteni.

Citibankkal kapcsolatban jelent meg egy hír, hogy dolgoznak facebookon belüli bankoláson.

Persze lehet írni, hogy adatvédelem szempontjából facebooknak vannak hiányosságai, de kérdezem én, ha nem lát benne fantáziát, akkor egy citibank méretű óriás, miért gondolkozik ilyenben, hogy megjelenjen facebookon?

Talán mert ma már kötelező ottlenni facebookon!

Éppanúgy mint egy-egy appal ottlenni appstore vagy google playben!

Na majd meglátjuk a dolgokat, én azért azt mondom, hogy 20$ alatt tartsa mindenki a szemét facebookon:) Zyngán meg 2$ körül:)

#539066 Janicroft Előzmény: #539017

Dehogy ér annyit az Instagram, nem is értettem azt sem....

Persze, igazad van, a FB profitjára a Zynga hatással van és ténylegesen pénzt termel a cég. Viszont ami terméket előállítanak, az az én szememben olyan szinten a gagyival egyenértékű hogy ha fizetnének nekem akkor sem használnám. Persze ez csak egyéni vélemény és kétségtelen hogy sok embernek tetszik is és pénzt is áldoznak rá, tehát nyilván én is olyan céget szarozok itt le ami termel x százmillió dollárt... A lényeg hogy az én szememben amit a Zynga előállít az annyira nem egyedi meg fenntartható, simán benne van hogy mások is fejlesztenek ilyen játékokat és akkor oda az előny. Azt hiszem ma az Amazon jelentette be hogy saját FB játékfejlesztő csapatot hozott létre, nem vagyok benne biztos mert nem olvastam el a cikket.

#539017 Roberrtto Előzmény: #538995

Mégis szép bevételt termel.

Nem elhanyagolható, facebook 10-20% profitját is zynga termeli ki.

Az, hogy gagyi vagy sem, ismét nem kérdés, persze, hogy az, minden ami facebookon van az:)

2 $ környékén viszont már nagyon megérheti facebooknak felvásárolni, de van egy érzésem, hogy elhappolják előle!

Példaként, instagramot 1 milliárd $-ért vette meg facebook. Szerinted ér az a vacak alkalmazás annyit? Ha igen akkor zynga kb 10szeresét éri. (szigorúan szrintem)

Minden annyi amennyit fizetnek érte és zyngáért fognak adni ennyit mint most felvásárlási árként!

#538995 Janicroft Előzmény: #538969

Ki vásárolná fel szerinted és miért? Ilyen sz*r gagyi játékokat bárhol írnak, nem egy nagy know-how ami a Zyngánál van..

#538969 Roberrtto Előzmény: #538888

Tuti alámegy jóval.

De írtam már, én várok egy szép emelkedést 15$-ról.

Zyngát is érdemes lesz makd venni, ha még esik, mondjuk 2$-ra, kiváló felvásárlási célpont lehet!

#538893 Dr. ursi Előzmény: #538865

akkora fenék volt neki kerítve, hogy szinte kínálta magát az ellenkezője.

ilyen mézesmázosan szokták behúzni a csőbe jancsit és juliskát :o)

és ahogy húzták a kibocsátást

meg ez a először 25 d aztán 30 aztán 37 az árazás

meg hát be kéne látni hogy nincs semmi mögötte.

semmi érték.

semmi értékteremtés.

semmi hozzáadott érték.

előállítva.

szóval ez egy nagy nesze semmi fogd meg jól.

amit eladtak a sok hülyének 40 dolláron :o)

micsoda short lett vóna !

appli shorttól is félnek ... pedig nekem az is shortra áll :o)))

#538888 Előzmény: #538865

A $20-at nagyon tartják... kérdés, meddig akarják/tudják.

#538865 BudFox Előzmény: #537891

Hát úgy lett beharangozva ez a cég mint az évtized üzlete...most már az évtized átverése-ként mondogatják sokan..

ki tudja hol lesz az alja....

#537895 Roberrtto Előzmény: #537893

Meglátjuk. A tévedés lehetőségét fentartom!

Az én elgondolásom szerint nem fog stabilan lent maradni ipo ár alatt.

Mondjuk augusztus 15.-ére kiváncsi leszek, akkor jön egy adag friss papír.

#537892 Roberrtto Előzmény: #537891

Továbbra is, 50$ éven belül:)

Ma azért szépen felhúták, de lesz még ez 20 dodo alatt is sajnos...