Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#538561 Zotya32 Előzmény: #538554

köszönöm Jenő bá, de ezt eddig is tudtam. Inkább azt mondja, miért jött a wamsler a holdingba be? :)

#538175 Zotya32 Előzmény: #538168

de mi van benne?

Aztán a háttérben látható vmi tanyabike... netán erre cserélte be a Bömbit Jenő bá, miután megvette a 10 millió humetet? :))

#538039 Dmode Előzmény: #538036

tényleg,rosszúl emlékeztem,a humet 2007 es emelkedést,már igazán csak tömésre használták.azért én ennyire nem jelenteném ki tutira,hogy itt lehetetlen az emelkedés,de a te verziódnak is nagy az esélye.

#538036 Kissherceg Előzmény: #538010

phylaxiában biztos nem lesz rally, humet nagy emelkedése meg 2005-ben volt. Alacsonyabb részvényszám és kisebb közkéz mellett... Phylben visszatér a 2008-9es időszak

Ebbe a trutyiban csak beragadtak vannak, innen harmadolódna akkor érdekes lehet majd megint... Itt nem lesz hirtelen nagy emelkedés ezen az árszinten...

#538030 macika Előzmény: #537985

hát maga meg kicsoda ezzel a Cevás gráciás krumplis ládával?

gondolom a fakoporsó másik oldalára az van írva "köszönöm a leveleket krémek, zsírok"

a két kisebbikre meg hogy Áj lóvé Civin, és balos kreg400 booster

a tetőre meg élt 100 évet, feltámadunk mexicóban , garancia nincs )))

az aljára majd Z32 mond valamit

.

a ládanapló vége

mummy ne röhögj

#538010 Dmode Előzmény: #537997

ha esetleg long a hati,ami folyamatosan nő,emelkedésben egy fajta verziót látok.

hasonlítani tudnám a humet 2007 es,limites emelkedésére.véleményem szerint ,nem engednek beszállót majd.limites napok fognak következni.ez a verzió mindenfléeképpen kétséges,de ha emelkedés lesz hirtelen nagy szorzást fognak csinálni az rv árfolyamában.mivel nagyon sok papír van náluk.

ha az apportok ismét lényegesen felülértékeltek ,mint a régiek,akkor ugyanez a story marad csak lefelé.

#538007 Keg Jenő Előzmény: #537990

Első helyezett lettem, mert a mi ragyogó vezetőnk, Kim Dzsongun erőt és bátorságot adott nekem.