lehet ez hetesen b pont is ...1405-09 max és akkor armagedon.....ezt eddig cci,macd is megerősíti...ha kiviszi 1422 őt akkor furi elliott....
buffett kp-be ül...nem véletlen,fél ő is
lehet ez hetesen b pont is ...1405-09 max és akkor armagedon.....ezt eddig cci,macd is megerősíti...ha kiviszi 1422 őt akkor furi elliott....
buffett kp-be ül...nem véletlen,fél ő is
azért már akadnak realizálók a végére...
már longolom úgyhogy had szóljon akkor...ha már mindenképpen ezt akarták...aztán majd a csúcson vakarózhatnak hogy a rekord eladósodottsággal hol is vagyunk ? .-)
egyelőre ha majd fület rajzol akkor 1380-ig vissza kell jöjjön.
honnan ?
én inkább 1405-re saccolom.
aztán majd mehet ath-ra.
én már semmit nem értek.....majd valaki biztos elmagyarázza....
defekt tűrő lufi?
Szép kis rés, meg lehet játszani...:))
jah néztem.....biztos az ottani Tóth Péter, vagy Civin féle figura lehet ez :DDD
:))
"Két nap alatt 72 százalékot estek a Knight Capital részvényei, miután a cég újonnan debütáló hibás kereskedési robotjai tegnap reggel téves megbízások tömegét adták a New York-i tőzsdén, nagyjából 440 millió dolláros veszteséget okozva a cégnek. Bár a brókercég ügyfelei nem károsodtak, és a tőkemegfelelése is rendben van, a veszteség érzékenyen érintette a cég saját tőkéjét - írja a MarketWatch."
Akkor ma azért húzzák , mert jobb munkaerőpiaci adatokra számítanak...ha már a múlt héten úgyis vacak volt.
Ahhoz képest hogy semmi bejelentés,és elismerték hogy növekedés mostanság nem nagyon van,sőt inkább csökkenés nem verték be a piacokat...
Azért 1-2 pontos elmozdulásokból ne vonjunk le komoly következtetéseket. :)
No futikat elkezdték 0-tól felfelé elcibálni...ha már a fed nem beszélte fel a piacokat,vajh mire fogunk menni?
persze vezetik a népet orránál fogva...úgyis eléggé buták úgy általánosságban, bármit beadhatnak nekik ami jól meg van fogalmazva.
Én esést látok benne a napokban...de láttunk már ellenkezőjét .-)
nem tom de 1400 nyitó sp érzek holnap,onnan ko..persze tipp,logika esőre áll
"Fed won't add to stimulus "
Ezért estek be.
Ezért meg emelkedtek vissza: Akkor a jövő héten????? :-)