Ugye hogy igazam van :-)
Ugye hogy igazam van :-)
"Azért azt nem jelenteném ki, hogy a fejlesztések mindenhol elmaradtak...."
Valóban, Eplény épül-szépül.
Ezt én már fél éve megírtam:
Ejha, 15A-ban eladó van 49%-on, a 3k db 50-en áll.
Kb 150%-os a hozam durván.
Köszi, azt tudtam hogy sokan bagóért jutottak részvényekhez (köztük Járainé őnagysága), de attól még nem kötelező kifosztani a kisbüfiket. Mondjuk volt miből osztogatni, az a több mint 63 millió részvény, hááát nem kevés. Egyesek hatalmas lóvét akasztottak ott is...a nagy semmiért, és még ilyen árfolyamon is jut nekik egy kis apró... A BÉT-re lépő "cégnek" csúfolt képződmények közül "néhánynak" nincs is más célja mint a fosztogatás... (de ha ezt lehet csinálni ugye, akkor miért ne csinálnák). Kéne nekünk is valami jó(nevű) céget csinálni , iszonyatos fejlődést vizionálni, oszt már nem is kell a lottó ötös...
Ott az ingyen részvényhez jutó nagyágyúk nyertek mindössze(jó sokan voltak) valahol olvastam egy listát,milliós db számban ment az osztogatás(majd a kisbüfi fosztogatás)...
Volt még aprópénzért (haveri kutyáknak) rv kibocsátás,kész átverés show volt,mint a facebook vagy mint a ... le sem írom :I
Ez is off: Meg van a diagnózis: Nem stockholm szindrómában szenvednek itt egyesek,hanem ún. "duplagondol" probléma állhat fenn :
A duplagondol (angolul doublethink) George Orwell 1984 című regénye szerint:
„azt a képességet jelenti, hogy valaki egyidejűleg két, egymásnak ellentmondó nézet birtokában van, s mindkettőt elfogadja. […] Megfontolt hazugságokat mondani s közben őszintén hinni bennük, elfelejteni bármilyen tényt, ha időszerűtlenné vált, s aztán, ha ismét szükség van rá, előkotorni a feledésből éppen csak a szükséges időre, tagadni az objektív valóság létezését, s ugyanakkor számításba venni a tagadott valóságot – mindez elengedhetetlenül szükséges. Még a duplagondol szó használatakor is szükség van a duplagondol alkalmazására. A szó használatával ugyanis elismeri az ember, hogy meghamisítja a valóságot; a duplagondol azonnali alkalmazásával kitörli ennek tudatát; s így tovább a végtelenségig: a hazugsággal mindig az igazság elé ugrik.”
:D
Egy kicsit OFF, de valaki megtudja mondani, hogy mi a jó istenre költötte a CIG-kaki a részvényesek pénzét? Az E-aki hozzájuk képest egy igazi jófiú...
Nem látom a libás strand szolgáltatásai között a hóágyút. Hogy bírja a Csaba idegekkel? Biztos tövig rágta a körmét ;)
Közben ez a Cig-kaki is kezd kecsegtető lenni :-) bár én a jelenlegi ár feléért sem venném...
Egyébként tök jó, hogy beszélgetünk itt a semmiről, a management meg közben a libás strandon van oszt sz@rik mindenki fejére....
Na, azt hiszem ahhoz én most lusta vagyok....egyébként az biztos, hogy loptak ott rendesen, csak az a kérdés kik, és mennyit ugye.
:-) Egyébként két napja emelkedik:-) Ha ma is emelkedik, akkor azt már trendnek minősíteném :-) Nézek is egy chartot... Az Egon gyereknek most nincs kedve ellemezni egy kicsit?
Marosvásárhelyen minek fejlesztettek volna? Gyergyószentmiklóson fejlesztettek, elvileg elég sok pénz ment ott el (hogy milyen hatékonyan költötték el,azt nemtom..). Egyébként az összes kötvényt a romániai fejlesztés céljából dobták a piacra? (nem hinném, de ha így volt, akkor tényleg mire is költötték?)
Valaki kikapná 550-en a 170db-os dugót,lehet hogy belecsípnének az 553-ba :)
Pffff. Tragédia.
már válaszoltam :)
Közben újabb gigakötés történt az E-star piacán... Mondjuk ez a hatalmas forgalom megmarad addig, amíg valami hír nem jön, hogy az most jó vagy rossz hír (mondjuk hogy kinek mit jelent a jó illetve a rossz hír ugye...) az mind1..