hát....meg lehet,hogy nem akarják,h ez a papir többé speki legyen....ich weiss das nicht...
hát....meg lehet,hogy nem akarják,h ez a papir többé speki legyen....ich weiss das nicht...
öveket becsatolni, most már 100%, hogy irány a 20ft:
itt a kulcsmondat hozzá:
"Látom mindenhol ott vagy .
Egyébként hamarabb lesz 30 fölött mint 22.
karildo"
de itt még spekik sincsenek... nézd meg a kreténjogot, totálisan 0 a cég, és 10 milliós forgalmai vannak napok óta... hol 30 körül van, aztán 15, majd megint fel 30-ig... ott vannak a spekik, az mozog, itt nincs már senki csak pár régi kitömött és rajtuk kívül meg csak az epeh és a haverok vannak.. ezért nem mozog ez... új spekiket nem érdekli, vagy gyávák belevenni, vagy megtanulták, hogy a közkéz mögé rejtett bennfentes erősebb náluk :))
odaát az humor....
hát ezzel a forgalommal nem túl bonyolult itt tartani az árfolyamot úgy őszintén szólva...:) se vevő se eladó....természestsen nem tom milyen lesz az új brigád,de sztem nem KG MGY...
odaát már az energia a trend... szerinte nem lehet sokáig 30 alatt tartani...
na, pont az ilyen duma után szoktak lenyomni még -30-40%-ot a torkunkon.... re: akciós részvény
ezek szerint pár nap/hét és irány a 20 ft....
portugál és meccicói )))
na de a tyúkoskönyv nagyon beállt megint
a csilliárdos kikaphatná
rendszeresen keveset ))
javították :)))
"Az Audit Bizottság javasolja a közgyűlésnek a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. (1066Budapest, Dózsa György út 84/C.), személyében felelős könyvvizsgálónak pedig Bodor Kornél újraválasztását 1 év határozott időtartamra. A könyvvizsgáló díjazását az Audit Bizottság havi 56.500,- Ft + ÁFA összegben javasolja megállapítani"
http://wamsler.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=264&Itemid=102〈=hu
"tájékoztató" cím alatt megnézhető
lehet, de annyi közös bennük, hogy ahhoz humvára értenek, hogyan kell lenyomva és mozdulatlanul tartani hónapokig, évekig egy részvényt... aztán amikor sietős lesz nekik, akkor mennek kilincselni az 50%-os limitért... az új brigád is ilyen lesz???
exactly
Ez már valóban más brigád. Az még a bankár holding, matyók csoport volt, ez meg már az ehep birodalom
hát sztem azért az már ebben a papírban nem lehet eljátszani,hogy felstrófolják az árfolyamot TP féle mesékkel és majd annyit látsz ezután,h Kályhások zrt szept 21.ei kereskedési napon tájékoztatta a T. befektetőket,hogy....stb stb...szal érted...szvsz ez egy más brigád...
A kérdés csak az, a megkapott pakettet, vajon miért tartanák?Mire várnának vele? BÁR HA ÖNTENI FOGJÁK AZT LÁTNI FOGJUK!
:)
"ámen" :D
akkor november, mert akkor nem leszek itthon egész hónapban, szóval tuti felhúzzák 70-ig, aztán mikulásra újra 25, és mikor hazajövök ugyan az a kép fog fogadni, mint mikor elutaztam... :))
hát szvsz most augusztusban vmikor megkapják a kályhások a paketjüket, amennyiben nem kezdik eladni és sztem nem fogják...akkor az árfolyam nyeresége lesz az ,amiből kereshetnek, így sztem pár hónap még...okt-nov...