Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#537043 BudFox Előzmény: #537032

nemtudom....megmondom őszintén, és utoljára 2005 -ben játszottam utoljára, a call of duty -t online :DDD azóta semmit...énbelőlem már nem fog meggazdagodni ez a cég...

én még a commodore -os időszakban voltam kicsi, egész nap Wizard -oztunk, meg Krakoutoztunk a haverokkal, meg Commando, Inter Karate 3, stb....

PC -n meg a kedvenc a Wolfenstein, Need for Speed, Duke Nukem 3d, Commandos, Tomb Raider stb..voltak

el nézem ilyen 35-40 évesek még leülnek a tévé elé Playstationözni ? Hmm...énnekem se időm , se energiám nem lenne már erre.

#537037 Kissherceg Előzmény: #537032

egyelőre szimbiózis van, meg kell látni mi lesz az új sztori amit elakarnak adni. Persze új dolgokra mindig megy egy kis speka.

#537032 Roberrtto Előzmény: #536845

Sajnos egy darabig el lehet felejteni facebookot.

Viszont mi a helyzet zyngával szerintetek?

Az is szabadesésben van, de elvileg ősszel lesz egy facebooktól függeltenített újítása ahol lehet majd játszani.

Nem tudom ennek mi lehet a reális értéke, csak facebookkal össze van fonódva és azért is nézem.

#536845 BudFox Előzmény: #536370

Ú....ez is milyen mocsok dolog már...

egész egyszerűen ez a cég szerintem az évtized átveréseként fog bevonulni a történelembe.

Nahát, megvolt a felezés…

#536812 Fornit

Nahát, megvolt a felezés az első napi csúcsból...

Mekkora hajóval mentek Londonba ?

#536800 Moneywheel

A górék a sikeres kibocsátásból jó nagy yachtot vehettek, hogy elutazzanak az Olimpiára. Mondjuk a hazai brókereknek sem kell szomorkodniuk, mert szép kis jutalék volt ezen a bulin is.

#536690 Roberrtto Előzmény: #536659

Amúgy meg mi van ha zynga esése mögött a facebook áll? Zuckerberg is megerősítette, hogy 1 milliárd $-t felvásárlásokra szánnak, lassan-lassan elérheti ezt az összeget zynga árfolyama, ha ilyen ütemben esik. Nem lenne logikátlan lépés, mivel facebook bevételének 15-20%-a Zynga játékokból származik.

#536659 Roberrtto Előzmény: #536653

Lemehet 15, de akár 12-ig is, ez most már benen van, de azért röpködtek itt az 5$-os árfolyamok is ami azért abszurd, de majd 10$-nál erre visszatérünk:)

Osztaléka ennek a papírnak szerintem jópár évig nem lesz, utána is csak, akkor ha olyan esett áll fent mint applenél, hogy nem tudnak már mit kezdeni a készpénzállománnyal...

Egyébként, hogy teljesen megkeverjem a dolgot, én idén, de talán már őszre, minimum jegyzési árra (38$) várom, hogy visszamegy, de az 50$ se lehetetlen.

#536653 Előzmény: #536630

Namármost, nem örülök a veszteségednek, de ezúttal már az optimizmusod kivéve ugyanazt írod, amit mi.

A 15$-t már annyian leírtuk, hogy szinte már várható :) És azon a szinten még érdemes is beszállni, mert annyi osztaléka már lehet, illetve lesz is, hogy nagy kockázatot már ne jelentsen.

#536630 Roberrtto Előzmény: #536371

Na egyenlőre kiszálltam belöle, megvárom, az alját, ezek után szerintem jóval 20$ alatt lesz, talán 15$ alá is bemegy...

Viszont onnan szerintem jöhet majd egy szép emelkedés!

Gondoljatok bele, jegyeztettek bankokkal, akiknek x ideig nem lehet eladni. Na most ha ez az idő lejár, jóval 38$ felett kell, hogy legyen az árfolyam. Nem hiszem, hogy velük igy kicsesznének. De ez csak egy okoskodás semmi más, én akkor se hiszem el, hogy hosszabb ideig ilyen nyomott áron fog lenni az árfolyam, ha még döglődne a cég, de nem döglődik, él és virul, és szerintem még jópár évig a csúcson lesz!

A telefonbizniszt meg ugye Zuckerberg szerint lefújva, kár érte, ezzel kiléphettek volna a közösségi oldal szerepkörből, de igaz ami igaz, nehéz a telefonpiacra betörni.

Részemről igy hosszútávú befektetés kilőve, sajnos 2 hete ezt a vackot vettem vissza, nem nokiát, pedig az milyen szép emelekdésbe van azóta. (igaz a semmire)

Spekire viszont jó lesz, de szvsz 15$ alatt éri majd meg vásárolni, onnan viszont szép buli indulhat.

Viszont valami jó kis fundás hír nem ártana, de sajnos erre vajmi kevés az esély!

#536370 Janicroft Előzmény: #536032

http://www.marketwatch.com/story/why-wall-streets-facebook-estimates-are-phony-2012-07-30?dist=afterbell

Ez a cikk is az egyszeri kifizetéseket járja körbe. A FB bennfentesek a jövőben is vásárolhatnak az aktuális árnál alacsonyabb áron részvényeket és ezzel hígítják a rv állományt. Tehát az utolsóhoz hasonló egyszeri tétel a negyedéves jelentésben akár meg is ismétlődhet, ismét veszteségessé téve a negyedévet. A cikk írója felteszi azt a költői kérdést is hogy a Wall Streeten az elemzők miért nem beszélnek erről, gondolom nem véletlen. Tényleg jól besz*pattak ezek mindenkit.

#536032 Janicroft Előzmény: #535921

Nem túl biztató: http://www.marketwatch.com/story/three-big-takeaways-from-facebooks-call-2012-07-27

Elemzők azt mondják hogy a legnagyobb hirdetők még mindig a facebookos online játékok készítői, de ezek sehol nincsenek a nagy cégekhez képest reklámköltésben, illetve hogy az egyszeri kifizetések amik ebben a negyedévben történtek, akár meg is ismétlődhetnek. És az sem segít túl sokat hogy a cég nem adott ki prognózist a következő negyedévre. Úgy tűnik a céget ugyanúgy működtetik mint amikor még startup volt.

#535898 BudFox Előzmény: #535854

Fotexem nekem is van, hehe..itt mindenkinek van Fotexe is ? mintha valami kereszt lenne részvények - és érdeklődési kör között :D

#535897 Fornit Előzmény: #535895

Ha nem a 'fészbúk' lenne, hanem vmi noname amcsi cég, chart alapján nem piszkálná senki sem. :)

(23,01)