Na egyenlőre kiszálltam belöle, megvárom, az alját, ezek után szerintem jóval 20$ alatt lesz, talán 15$ alá is bemegy...
Viszont onnan szerintem jöhet majd egy szép emelkedés!
Gondoljatok bele, jegyeztettek bankokkal, akiknek x ideig nem lehet eladni. Na most ha ez az idő lejár, jóval 38$ felett kell, hogy legyen az árfolyam. Nem hiszem, hogy velük igy kicsesznének. De ez csak egy okoskodás semmi más, én akkor se hiszem el, hogy hosszabb ideig ilyen nyomott áron fog lenni az árfolyam, ha még döglődne a cég, de nem döglődik, él és virul, és szerintem még jópár évig a csúcson lesz!
A telefonbizniszt meg ugye Zuckerberg szerint lefújva, kár érte, ezzel kiléphettek volna a közösségi oldal szerepkörből, de igaz ami igaz, nehéz a telefonpiacra betörni.
Részemről igy hosszútávú befektetés kilőve, sajnos 2 hete ezt a vackot vettem vissza, nem nokiát, pedig az milyen szép emelekdésbe van azóta. (igaz a semmire)
Spekire viszont jó lesz, de szvsz 15$ alatt éri majd meg vásárolni, onnan viszont szép buli indulhat.
Viszont valami jó kis fundás hír nem ártana, de sajnos erre vajmi kevés az esély!