ide is, olimpia van, kell a világnak a boldogság. Köszönjétek a FEDnek az emelkedést :)
ide is, olimpia van, kell a világnak a boldogság. Köszönjétek a FEDnek az emelkedést :)
Két barát beszélget:
- Lesz este groupen sex?
- Lesz hát!
- És és hányan leszünk?
- Ha a feleséged is hozod akkor hárman.
mondanám, hogy ha all-time csúcsra megy idén az s&p500, akkor legyen, de sajnos nem tudom 100%-osan kizárni ezt az eshetőséget :)
- mozijegyet egyet vegyek?
-kettőt vegyél, veled megyek :)
grat a meglátáshoz, célárat nem találtam, illetve csak olyan időtávon, amit már nem merek leírni :)
a mai egy szép nap éjszakája lesz
megnéztem a hetesen is :o) semmi lefordulás.
a fülicsésze van megerősítve.
ugyanazt az ábrát nézzük, de egy forgatókönyv mintha lemaradt volna: most a csatorna aljáig visszatesztelt, majd onnan lefordul a mélybe. Én már kezdek longolódni, de azért ezt az eshetőséget nem vetettem el.
Pont az a baj, hogy nem lehet választani :o)
:o) hmm.
tehát megtartotta az emelkedő csatit.
az alja.
lássuk.
most az jön, hogy most kell eldöntenie, hogy egy szűkölgető háromszögbe megy -e bele naposon, vagy a csatorna tetejéig megy csak vagy kitör felfelé és elmegy a leendő füles csésze tetejéig és majd csak onnan jön vissza megrajzolni a jobb fület :o)
lehet választani.
A mostani semleges, de az előzőt lefelé módosították. Régi trükk...
Semleges GDP adatok
14:30 USD Advance GDP q/q 1.5% 1.5% 1.9%
14:30 USD Advance GDP Price Index q/q 1.6% 1.6% 2.0%
Szemétből jósolták meg a nagy összeomlást
2012.07.26 19:06
Véget nem érő listán lehetne sorakoztatni azokat a mutatókat, indexeket, statisztikákat, melyeket a befektetők a gazdasági folyamatok éppen aktuális állapotának szemléltetésére előszeretettel használnak. Egy újabb indikátor érkezett a Business Insider tolmácsolásában, mely az amerikai vasúti hulladékszállítások alakulásából következtet a GDP növekedés várható elmozdulására. Ha most is jól jelez a mutató, akkor érdemes lehet becsatolni az öveket és felvenni a bukósisakot.
Michael McDonough és Carl Riccadonna közgazdászok a Bloomberg hasábjain először 2010-ben írtak arról, hogy az Amerikában vasúton szállított hulladék mennyisége igen szoros pozitív irányú kapcsolatot mutat a gazdasági növekedés változásával. A szoros kapcsolat hátterében meghúzódó érv igen egyszerűen hangzik: minél többet termelnek a vállalatok, annál több hulladék képződik.
Vagyis a vasúti szemétszállítások mennyiségéből az amerikai gazdaság állapotáról kaphatunk képet, még azelőtt, hogy a negyedéves változást hivatalos formában is publikálnák. A két közgazdász a napokban frissítették grafikonjukat, mely a szemétszállítások meredek zuhanását jelzi. Hasonló visszaesés utoljára a 2008-as válság során volt tapasztalható, mikor a GDP negyedéves alapon csökkenést mutatott Amerikában.
http://www.portfolio.hu/img/upload/2012/07/swr.png
A holnapi második negyedéves GDP adat közlése előtt a grafikon ijesztően hat, azonban érdemes ezzel kapcsolatban pár dolgot megjegyezni. A második negyedévben a szemétszállítási mennyiségek dinamikájában valóban csökkenés következett be, azonban a meredek lejtmenet inkább a harmadik negyedév eddig eltelt részére jellemző. Az 1,2%-os második negyedéves GDP növekedési várakozás - mely alacsonyabb ütem az első negyedéves 1,9%-nál -, már részben reflektál is ezekre a kedvezőtlen folyamatokra. A fekete leves a harmadik negyedévben jöhet, bár egyetlen hónap átlagos értékeiből még messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. Ha viszont az előttünk álló két hónap nem hoz pozitív fordulatot, érdemes lehet kézben tartani a bukósisakokat.
http://www.portfolio.hu/img/upload/2012/07/4r.png
www.portfolio.hu - http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=170695
csak jelezni szeretném, hogy megint 2 napot tévedtem a longgal is.. :DDD
600$? Mondjuk árban nálunk is vannak 130k körüliek is úgy emlékszem.
Nekem is 80Ł a legdrágább +15 az unlock.
most láttam hogy ilyen xar telefont 600 dollárért akarják rásózni az emberekre ? Pfff...nem túl nagy rablás ez egy picit ?
nekem még 30.000 nél drágább telefonom nem volt..és nem is lesz..... a telefon az telefonálásra való....de manapság a gyerekek csak internetezésre, meg játékra akarják használni...el vannak tévedve..
mindenki 5re vár... Nálunk is :)