Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: Tényleg mindenki ilyen okos?

#535391 nemértem Előzmény: #535387

Igen az éltes mosónők, kiket sokszor megizéltek, szkeptikus megvetéssel szoktak az ifjak álló csúnyájáról vélekedni.

#535387 Arsene Lupin Előzmény: #535377

"Ellentértben Önnel, aki egyszerre az öltöztetője , és lelkének legfőbb ismerője."

Sok svihákot, csalót és hülyét láttam már életemben.

#535377 nemértem Előzmény: #535367

Nem látunk a dolgok mögé. Nagy kavarás van, nyilván bonyolult a helyzet, ember nem tudja biztosra, mit hozz a holnap. Újra mondom, nyilván hibáztak, de szívatták is a Céget a körülmények rendesen.

Vitriol ápoltnak mondanám, egy kis ajándék egy milliárdostól rám férne, de sajnos nincs szerencsém az említett urat ismerni. Ellentértben Önnel, aki egyszerre az öltöztetője , és lelkének legfőbb ismerője.

#535367 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #535286

Én tényleg próbáltam pozítívan hozzá állni a céghez (ezt többen tanúsíthatják :-)... de valljuk meg itt semmi olyan nem történik amit pozítívan lehetne értékelni. Jobb céget csinálni? Nekem pl nem a "céggel" van problémám...(abban én most is látok fantáziát) de, milyen dolog az, hogy egy mérleget nem tud prezentálni, határidőzik itt, csak azt nem tudom mire amikor tudja hogy elmeszelik majd mindenhol a mérleg hiánya miatt, stb stb. Nem fizet a BÉT-nek? (gondolom nem ő utalgat, de tudnia kellett róla, hogy fizetné kéne...., a "befektetőket" lesz@rja.. stb. Ez borzasztó amatörizmusra, felelőtlenségre, nemtörödömségre vall. Kíváncsi vagyok mikor fog valami említésre méltót mondani a drága..... (nem mostanában).

Re: a múlt

#535363 Fornit Előzmény: #535358

" harmadolni fognak, s jön az epe.."

s jön a pepe :)))

-

Mondjuk a harmadolás bejönni bejött sőt lett belőle még tán ötödölés is. Persze az irány maradt a megszokott.

a múlt

#535358 rbbj11

Formerplayer e topic első 40 hsz-e közt, 2012.ápr.14 (mindössze 3,5 hónapja):

„Lengyelországban van 2-4 millió euró tartalék...Cash...vannak tönkretenni vélő ágensek...Ezt nem tudják, s értik..

Akik csődöt áraznak, megszívják..szerény 40% emelkedésnél is harmadolni fognak, s jön az epe..

Ezt a céget a magyar politikum nem fogja engedni bedönteni...azt írd fel a kéménybe füsttel...HA mégis igen, akkor már a Jobbik lesz hatalmon....Akkor meg neked reszeltek...”

Az év baklövése

#535343 Arsene Lupin Előzmény: #535333

Ön pedig a Stockholm-szindróma állatorvosi lova. Remélem, Csabikától kap időnként kockacukrot.

#535333 nemértem Előzmény: #535307

Ön az ítész, hogy megmondja, ki ír baromságot, ki szerepelt le, ki vezet rosszul céget ?!

Természetes , hogy van véleménye, amire én még soha írtam, hogy baromság, legfeljebb infntailis, rosszindulatú, és 5 hónapi ismételgetés után hihetetlenül unalmas és szánalmas. Ez a "klólnhálozat " rögeszme meg az aggkori skizofrénia klasszikus esete. Persze ez egyéni vélemény, mint ahogy a "baromság" az Önné.

#535307 Arsene Lupin Előzmény: #535286

Ez így baromság. Ezzel az erővel egy durva műhibát vétő orvos is mondhatná, hogy ne sipákoljon a beteg, máskor műtse meg saját magát.

Csabika szakmailag és erkölcsileg is leszerepelt. Azt, hogy csak hülye vagy pedig tolvaj, remélem, kiderül majd. De a cégig nyúló klónhálózat az sokat elárul.

#535305 Primo Előzmény: #535297

Azt csak haláluk után lehet,ha jól tudom,azt azért nem akarjuk.