Úgy értettem h a harmadolás meglett, de a longosoknak.
Azt az álló valamit most az Ön torkán nyomták le.
Igen az éltes mosónők, kiket sokszor megizéltek, szkeptikus megvetéssel szoktak az ifjak álló csúnyájáról vélekedni.
"Ellentértben Önnel, aki egyszerre az öltöztetője , és lelkének legfőbb ismerője."
Sok svihákot, csalót és hülyét láttam már életemben.
Nem látunk a dolgok mögé. Nagy kavarás van, nyilván bonyolult a helyzet, ember nem tudja biztosra, mit hozz a holnap. Újra mondom, nyilván hibáztak, de szívatták is a Céget a körülmények rendesen.
Vitriol ápoltnak mondanám, egy kis ajándék egy milliárdostól rám férne, de sajnos nincs szerencsém az említett urat ismerni. Ellentértben Önnel, aki egyszerre az öltöztetője , és lelkének legfőbb ismerője.
olvasd figyelmesebben. A shortosokra gondolt, hogy harmadolni fognak. Szerintem
Én tényleg próbáltam pozítívan hozzá állni a céghez (ezt többen tanúsíthatják :-)... de valljuk meg itt semmi olyan nem történik amit pozítívan lehetne értékelni. Jobb céget csinálni? Nekem pl nem a "céggel" van problémám...(abban én most is látok fantáziát) de, milyen dolog az, hogy egy mérleget nem tud prezentálni, határidőzik itt, csak azt nem tudom mire amikor tudja hogy elmeszelik majd mindenhol a mérleg hiánya miatt, stb stb. Nem fizet a BÉT-nek? (gondolom nem ő utalgat, de tudnia kellett róla, hogy fizetné kéne...., a "befektetőket" lesz@rja.. stb. Ez borzasztó amatörizmusra, felelőtlenségre, nemtörödömségre vall. Kíváncsi vagyok mikor fog valami említésre méltót mondani a drága..... (nem mostanában).
" harmadolni fognak, s jön az epe.."
s jön a pepe :)))
-
Mondjuk a harmadolás bejönni bejött sőt lett belőle még tán ötödölés is. Persze az irány maradt a megszokott.
Formerplayer e topic első 40 hsz-e közt, 2012.ápr.14 (mindössze 3,5 hónapja):
„Lengyelországban van 2-4 millió euró tartalék...Cash...vannak tönkretenni vélő ágensek...Ezt nem tudják, s értik..
Akik csődöt áraznak, megszívják..szerény 40% emelkedésnél is harmadolni fognak, s jön az epe..
Ezt a céget a magyar politikum nem fogja engedni bedönteni...azt írd fel a kéménybe füsttel...HA mégis igen, akkor már a Jobbik lesz hatalmon....Akkor meg neked reszeltek...”
Az év baklövése
:-) Egyébként nem hinném, hogy hozzá szólna (pedig oka mondjuk lenne rá)
Ön pedig a Stockholm-szindróma állatorvosi lova. Remélem, Csabikától kap időnként kockacukrot.
Ön az ítész, hogy megmondja, ki ír baromságot, ki szerepelt le, ki vezet rosszul céget ?!
Természetes , hogy van véleménye, amire én még soha írtam, hogy baromság, legfeljebb infntailis, rosszindulatú, és 5 hónapi ismételgetés után hihetetlenül unalmas és szánalmas. Ez a "klólnhálozat " rögeszme meg az aggkori skizofrénia klasszikus esete. Persze ez egyéni vélemény, mint ahogy a "baromság" az Önné.
elég derékul beverték
..és ha már beleolvas, akkor ugye hozzá is szól vmi kecsegtetőt...:))
Ez így baromság. Ezzel az erővel egy durva műhibát vétő orvos is mondhatná, hogy ne sipákoljon a beteg, máskor műtse meg saját magát.
Csabika szakmailag és erkölcsileg is leszerepelt. Azt, hogy csak hülye vagy pedig tolvaj, remélem, kiderül majd. De a cégig nyúló klónhálózat az sokat elárul.