libapad nincs?
az volna igazán a kecsegtető )
idén nem fog merni kimenni hóágyúzni, figyeld meg:-)
könnyű préda lenne- lesz a beragadt szomorú ,felmérgesedett kisbüfiknek:-)))
Az urak miért nem csinálnak ilyen vagy jobb céget!? Ami energiát a kárörvendésbe meg a sipákolásba befektetnek, abból el lehetne kezdeni.
Egyébként számomra rejtély, hogy mit is csinál amikor ugye
"az RFV csoport elnökeként egész évben a számítógép előtt görnyed" amőbázik? (max azt is sz@rul)
Ha meg egésznap görnyed a számítógép előtt, akkor még arra is van esély, hogy néha beleolvas a fórumba ugye..
Szóval ne görnyedjél vazzeg hanem dolgozz! :-)
Ezt találtam sípálya ügyileg...
Riporter:
Lévén te fiatal ember vagy, biztos lankadatlan erővel dolgozol azon, hogy a téli sportokat kedvelők az eplényi sípálya nevével azonosítsák "az ország legjobb sípályáját". Mekkora emberi erőforrásra van szükség egy szezonban? Mennyire vesz igénybe téged egy átlagos szezon?
Csabika:
Az RFV csoport elnökeként egész évben a számítógép előtt görnyedek. Az eplényi Nordica Skiarena tervei is itt születtek meg. A kivitelezés és üzemeltetés már fizikai munkát is igényel, amit kifejezetten élvezek. Van, hogy napokig nem alszom a hóágyúzás miatt, azt ugyanis Marcival (Schönig Márton – az RFV Sípálya Kft. ügyvezetője) nem adjuk ki a kezünkből. Sajnos néhai sportemberből aktakukac lettem, teljesen kikapcsol ez a munka.
Riporter:
Mi a legfőbb motivációs erő az munkád mögött?
Csabika:
Szerintem nem normális dolog Magyarországon 500 méterrel tengerszint felett félmilliárd forintot sísportba ölni. A motiváció az, hogy nem vagyunk komplettek.
Az utolsó mondattal nem tudnék vitatkozni..
Tavaly: nyáron egy új barca mez 1,2 e-star részvény
Most:egy új barca mez 23 e-star részvény
Hihetetlenül amortizálódnak a katalánok :(
Eplényt is fel kellett húzni a tolvajnak valamibõl. A kötvényesek pénze elég is volt rá.
Eplényt is fel kellett húzni a tolvajnak valamibõl. A kötvényesek pénze elég is volt rá.
Pedig, éppen gyűjtést akartam neki szervezni...
Én ezt már rég felfedeztem.., tavaly év végén megállt az idő náluk, honlap karbantartásra sem költenek semmit.. Valakik itt, baromi sokat, és pofátlanul loptak...
honlapjukat megnéztem, idei évről szinte semmi nincs, csak 2011
mintha nem is csináltak volna semmit
Egyébként a cég kicsit túlspilázta a hírzárlatot.. a cégtől nem kerülhet ki semmi! (se mérleg, se pénz:-). Gondolom a BÉT is küldött már nekik felszólító levelet az elmúlt hónapokban, hogy illene fizetni, stb, valszeg Csabika tiltotta le a kifizetéseket (de vajon miért?) . Lehet, hogy azt a kp állományt nem ójróban kell érteni :-)
Vajon ev bukottja dijat is fog kapni az egyeves evfordulora? Meg uj kepet se kell csinaltatni, nem oregedett annyit... Asszem igazolvanykepet is 3 honapig elfogadnak.
Hát 1db-ot itt már tényleg minek.
Ha becsődölnek akkor lehet ingyen kiadják a részvényt, pár év múlva eladod az e-bayen 4k-ért. :))
sose fogom eladni, mert jóformán több a veszteség a brokidíjon, mint amennyit az egész ér :D
egyre kevesebbet, de a legvégén egynél megáll... :))