Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#535288 Pubertas Előzmény: #535279

idén nem fog merni kimenni hóágyúzni, figyeld meg:-)

könnyű préda lenne- lesz a beragadt szomorú ,felmérgesedett kisbüfiknek:-)))

Tényleg mindenki ilyen okos?

#535286 nemértem

Az urak miért nem csinálnak ilyen vagy jobb céget!? Ami energiát a kárörvendésbe meg a sipákolásba befektetnek, abból el lehetne kezdeni.

Egyébként számomra rejté…

#535284 Nyeretlen_Keteves

Egyébként számomra rejtély, hogy mit is csinál amikor ugye

"az RFV csoport elnökeként egész évben a számítógép előtt görnyed" amőbázik? (max azt is sz@rul)

Ha meg egésznap görnyed a számítógép előtt, akkor még arra is van esély, hogy néha beleolvas a fórumba ugye..

Szóval ne görnyedjél vazzeg hanem dolgozz! :-)

#535279 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #535274

Ezt találtam sípálya ügyileg...

Riporter:

Lévén te fiatal ember vagy, biztos lankadatlan erővel dolgozol azon, hogy a téli sportokat kedvelők az eplényi sípálya nevével azonosítsák "az ország legjobb sípályáját". Mekkora emberi erőforrásra van szükség egy szezonban? Mennyire vesz igénybe téged egy átlagos szezon?

Csabika:

Az RFV csoport elnökeként egész évben a számítógép előtt görnyedek. Az eplényi Nordica Skiarena tervei is itt születtek meg. A kivitelezés és üzemeltetés már fizikai munkát is igényel, amit kifejezetten élvezek. Van, hogy napokig nem alszom a hóágyúzás miatt, azt ugyanis Marcival (Schönig Márton – az RFV Sípálya Kft. ügyvezetője) nem adjuk ki a kezünkből. Sajnos néhai sportemberből aktakukac lettem, teljesen kikapcsol ez a munka.

Riporter:

Mi a legfőbb motivációs erő az munkád mögött?

Csabika:

Szerintem nem normális dolog Magyarországon 500 méterrel tengerszint felett félmilliárd forintot sísportba ölni. A motiváció az, hogy nem vagyunk komplettek.

Az utolsó mondattal nem tudnék vitatkozni..

Tavaly: nyáro…

#535275 Kiss Zoltán

Tavaly: nyáron egy új barca mez 1,2 e-star részvény

Most:egy új barca mez 23 e-star részvény

Hihetetlenül amortizálódnak a katalánok :(

#535274 taresz Előzmény: #535249

Eplényt is fel kellett húzni a tolvajnak valamibõl. A kötvényesek pénze elég is volt rá.

#535273 taresz Előzmény: #535249

Eplényt is fel kellett húzni a tolvajnak valamibõl. A kötvényesek pénze elég is volt rá.

#535249 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #535247

Én ezt már rég felfedeztem.., tavaly év végén megállt az idő náluk, honlap karbantartásra sem költenek semmit.. Valakik itt, baromi sokat, és pofátlanul loptak...

#535247 Pubertas Előzmény: #535245

honlapjukat megnéztem, idei évről szinte semmi nincs, csak 2011

mintha nem is csináltak volna semmit

Egyébként a cég kicsit t…

#535245 Nyeretlen_Keteves

Egyébként a cég kicsit túlspilázta a hírzárlatot.. a cégtől nem kerülhet ki semmi! (se mérleg, se pénz:-). Gondolom a BÉT is küldött már nekik felszólító levelet az elmúlt hónapokban, hogy illene fizetni, stb, valszeg Csabika tiltotta le a kifizetéseket (de vajon miért?) . Lehet, hogy azt a kp állományt nem ójróban kell érteni :-)

Re: Ha a csend beszélni tudna

#535243 Damn Jones Előzmény: #535187

Vajon ev bukottja dijat is fog kapni az egyeves evfordulora? Meg uj kepet se kell csinaltatni, nem oregedett annyit... Asszem igazolvanykepet is 3 honapig elfogadnak.

#535238 Fornit Előzmény: #535234

Hát 1db-ot itt már tényleg minek.

Ha becsődölnek akkor lehet ingyen kiadják a részvényt, pár év múlva eladod az e-bayen 4k-ért. :))

#535234 Bendeguz Előzmény: #535223

sose fogom eladni, mert jóformán több a veszteség a brokidíjon, mint amennyit az egész ér :D

Nocsak,kecsegtető kredit…

#535215 Fornit

Nocsak,kecsegtető kreditjogos bét közlemény itt is?