És konkrétan mi történik, ha "odabsznak"? Nem ismerem se a jogszabályi környezetet, se a hasonló eseteket.
És konkrétan mi történik, ha "odabsznak"? Nem ismerem se a jogszabályi környezetet, se a hasonló eseteket.
A NAV lehet türelmetlenebb lesz. Napokban olvastam valahol, hogy különösen odab...nak a mérleg hiánya miatt.
Ez lenne a legszebb, ha a Keler, vagy Bet, vagy nemtudom kicsoda, kinyesné az rv-ket a porondról. Vagy felfüggesztené a kereskedést 1-2-3 hónapra.
tegnap volt :)
http://www.capitalmarket.hu/cikk?28718
nem tegnap volt)))))))
questort figyelmeztette a bét hasonló okok miatt.
Ámen!
1839Ft záróban,3 db,szép. Ez már nem is lófej,hanem krokodil. Kemény nap volt a mai,jó 7végét :)
Mondjuk, speciel a TA miatt még én sem buktam egy fillért sem:-) viszont erről a cigán kártyáról lekéne már szoknom, mert mostanában nem adja...
"egy idő óta"
hmmm, tehát egyik pillanatról a másikra már elemezhetetlen lett? :) Én pl TA miatt nem buktam egy fillért se, ill nem vettem be tervezett szinteknél...
:-) Na! Na! Ezért a kijelentésedért pár száz éve még megégettek volna elevenen (igaz akkor még sem Ekaki, sem technika elemzés nem volt ugye) A fidesz hazafias érzekmének firtatásáért, meg megy a komoly névtelen feljelentés....
Ennek a papírnak egy idő óta pont annyi annyi köze van a technikai elemzéshez, mint a Fidesznek a hazafias érzelmekhez.
hetes gyertya alapján oldalazás v lassú fel
persze lehet hogy lézer lecsap kecsegtetve a bristoli csövesre )
spex
...vagy nagy emelkedés vagy nagy beszakadás,más nem nagyon :)
tegnap megvették - írtam - mai forgalom nulla
ezt már csak egy hír fogja elmozdítani innét
de lehet lassú emelkedés lesz vagy L csárt
valameddig
ááá,innen már csak az 5900-at töri...
ezt mondták a hangok
madárjelek is voltak