Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#533954 Bendeguz Előzmény: #533953

És konkrétan mi történik, ha "odabsznak"? Nem ismerem se a jogszabályi környezetet, se a hasonló eseteket.

#533953 taresz Előzmény: #533952

A NAV lehet türelmetlenebb lesz. Napokban olvastam valahol, hogy különösen odab...nak a mérleg hiánya miatt.

Ez lenne a legszebb, ha …

#533952 Ricsi

Ez lenne a legszebb, ha a Keler, vagy Bet, vagy nemtudom kicsoda, kinyesné az rv-ket a porondról. Vagy felfüggesztené a kereskedést 1-2-3 hónapra.

#533776 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #533772

Mondjuk, speciel a TA miatt még én sem buktam egy fillért sem:-) viszont erről a cigán kártyáról lekéne már szoknom, mert mostanában nem adja...

#533772 Kissherceg Előzmény: #533742

"egy idő óta"

hmmm, tehát egyik pillanatról a másikra már elemezhetetlen lett? :) Én pl TA miatt nem buktam egy fillért se, ill nem vettem be tervezett szinteknél...

#533756 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #533742

:-) Na! Na! Ezért a kijelentésedért pár száz éve még megégettek volna elevenen (igaz akkor még sem Ekaki, sem technika elemzés nem volt ugye) A fidesz hazafias érzekmének firtatásáért, meg megy a komoly névtelen feljelentés....

#533742 nemértem Előzmény: #533728

Ennek a papírnak egy idő óta pont annyi annyi köze van a technikai elemzéshez, mint a Fidesznek a hazafias érzelmekhez.

#533728 macika Előzmény: #533678

hetes gyertya alapján oldalazás v lassú fel

persze lehet hogy lézer lecsap kecsegtetve a bristoli csövesre )

spex

#533667 macika Előzmény: #533650

tegnap megvették - írtam - mai forgalom nulla

ezt már csak egy hír fogja elmozdítani innét

de lehet lassú emelkedés lesz vagy L csárt

valameddig