Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#533019 taresz Előzmény: #533010

"Ő is lecserélhető"

Kire??? Nincs alternatíva.

Ki??? Ez az. Ki??? Magyarország 98%-a fotelforradalmár.

De ez egy másik topik.

#533012 exmnbs1 Előzmény: #533010

akik a Gazdasági Rádióban nyomultak hogy milyen kis ügyesek pl mikor önkormik nyilatkoztak

#533010 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #533003

Itt ki beszél lecserélhetetlen emberekről, de éppen most halottam a TV-ben az unikális Viktort(besz@rok) Na például Ő is lecserélhető, csak nem hiszi el...

#533008 exmnbs1 Előzmény: #533005

volt pl egy úr aki egyedül dobta össze Mo fizetési mérlegét ismeretlen algoritmussal

Re: Hitel

#533006 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #532996

Aha Lupin, egy jogállamban, ami mondjuk alap lenne (na most nem a mai hazai állapotokra gondolok) a kápitalizmusban arra kell gondolni egy vállalkozónak, hogy Einstandolják a cégét.. Ismét gratulálok. Dolgoztál Te állami cégnél??? Én sajnos igen, hajdanán. . Sokall többet lopnak ott annál mint egy magángép, egész flotta is kijön belőle.. Összefoglalásként, Lupin szerint az állam a jó gazda (szerintem a legsz@rabb, mondjuk itt a CBA (tudom nem állami, csak majdnem) csak a példa kedvéért, na szóval az említett cég igaz hogy baromi drága viszont sz@r is! (a vonalkódot meg csak a gatyájukban ismerik fel ugye) Pláne úgy, hogy a mi államunknak kint van a feneke a gatyából (már gatya sincs..) Neked tényleg nagy tanító mestered ez a Viktor gyerek. Egyébként gondolom akkor is így nyilatkoznál, ha mondjuk lenne egy céged, oszt valakinek megtetszene ugye, oszt jól államosítaná???

#533002 Arsene Lupin Előzmény: #532997

Ha megszorongatják Csabikát, mert hát ugye van mivel, ő fogja javasolni, hogy a csődeljárás ideje alatt használják az E-Star eszközeit. Azonkívül bármikor rendkívüli helyzet hírdethető az érintett városokban, olyankor pedig nincs lacafaca.

Re: ejha

#533001 Kissherceg Előzmény: #532999

1. a kérdés sértő

2. bolond is, hiszen továbbra is ez a legszórakoztatóbb topik

3. van itt tartalom is, csak a kialakult párkapcsolatok miatt elveszik

ejha

#532999 Bendeguz

Hihetetlen mennyit bírtok szövegelni a semmiről. Van még értelme olvasni a topicot?

Jut eszembe, Lupin bizto…

#532997 Nyeretlen_Keteves

Jut eszembe, Lupin biztosan elengedné a gyerekeit a fűtetlen iskolába. Majd felgyújtják a padokat, meg a sok felesleges könyvet oszt jó napot(amiket unortodoxilag amúgy sem kell olvasgatni, mint ahogy már gyermek korában megtanulta a Kárpát medence V-Starja, az is csak arra használta disznóól takarítás közben, hogy rávágjon a koca fenekére).

#532996 Arsene Lupin Előzmény: #532993

Megoldják az E-Starnál olcsóbban. Legfeljebb a nonprofit cég vezetője nem utazik majd magángépen, és ellesz díszpintyek nélkül is a cég. Biztos vagyok abban, hogy már dolgoznak az ügyön. Az Einstand törvényesítése szeptember 2 nap alatt megoldható.

Ezek csúnya dolgok, egy brilliáns modellnél ilyenre is gondolni kellett volna.

#532995 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #532993

Beléphet Makra, csak gondolom az eszközöket előbb ki köll perkálni, mert ugye vasalódesz...(új cuccokba senki nem fog befektetni, az önkormányzati majd fizetekre..., max simicska)

#532994 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #532990

Ha Te mondod biztos így van (a Pécsen sem volt vízszolgáltatás különösen ütős érv..bár hogy meddig). Lupin is jobban bírja a fagyhalált, mintha egy hétig nem fürdik ugye..

Lupin szerint az önkormányzatok ingyen megoldják a fűtést! Rád van szüksége igazán a kis hazánknak, (beajánlak Viktornak)

Ezentúl az isten fizesse lesz a hivatalos fizetőeszköz.. (dolgoznak rajta egyébként rendületlenül a fijjjuk)

Sőt mi több, az önkorik(Lupin hathatós segítségével ) vasalódeszka segítségével fognak a gázból meleg radiátort varázsolni.. Gratulálok