"Ő is lecserélhető"
Kire??? Nincs alternatíva.
Ki??? Ez az. Ki??? Magyarország 98%-a fotelforradalmár.
De ez egy másik topik.
"Ő is lecserélhető"
Kire??? Nincs alternatíva.
Ki??? Ez az. Ki??? Magyarország 98%-a fotelforradalmár.
De ez egy másik topik.
akik a Gazdasági Rádióban nyomultak hogy milyen kis ügyesek pl mikor önkormik nyilatkoztak
Itt ki beszél lecserélhetetlen emberekről, de éppen most halottam a TV-ben az unikális Viktort(besz@rok) Na például Ő is lecserélhető, csak nem hiszi el...
ne vedd a lelkedre, ő nem bennfentes, kívülről nézi
simán megeshet szvsz
volt pl egy úr aki egyedül dobta össze Mo fizetési mérlegét ismeretlen algoritmussal
Aha Lupin, egy jogállamban, ami mondjuk alap lenne (na most nem a mai hazai állapotokra gondolok) a kápitalizmusban arra kell gondolni egy vállalkozónak, hogy Einstandolják a cégét.. Ismét gratulálok. Dolgoztál Te állami cégnél??? Én sajnos igen, hajdanán. . Sokall többet lopnak ott annál mint egy magángép, egész flotta is kijön belőle.. Összefoglalásként, Lupin szerint az állam a jó gazda (szerintem a legsz@rabb, mondjuk itt a CBA (tudom nem állami, csak majdnem) csak a példa kedvéért, na szóval az említett cég igaz hogy baromi drága viszont sz@r is! (a vonalkódot meg csak a gatyájukban ismerik fel ugye) Pláne úgy, hogy a mi államunknak kint van a feneke a gatyából (már gatya sincs..) Neked tényleg nagy tanító mestered ez a Viktor gyerek. Egyébként gondolom akkor is így nyilatkoznál, ha mondjuk lenne egy céged, oszt valakinek megtetszene ugye, oszt jól államosítaná???
úgy látom te még nem láttál lecserélhetetlen embert seperc alatt lecserélni
Ha megszorongatják Csabikát, mert hát ugye van mivel, ő fogja javasolni, hogy a csődeljárás ideje alatt használják az E-Star eszközeit. Azonkívül bármikor rendkívüli helyzet hírdethető az érintett városokban, olyankor pedig nincs lacafaca.
1. a kérdés sértő
2. bolond is, hiszen továbbra is ez a legszórakoztatóbb topik
3. van itt tartalom is, csak a kialakult párkapcsolatok miatt elveszik
Hihetetlen mennyit bírtok szövegelni a semmiről. Van még értelme olvasni a topicot?
Jut eszembe, Lupin biztosan elengedné a gyerekeit a fűtetlen iskolába. Majd felgyújtják a padokat, meg a sok felesleges könyvet oszt jó napot(amiket unortodoxilag amúgy sem kell olvasgatni, mint ahogy már gyermek korában megtanulta a Kárpát medence V-Starja, az is csak arra használta disznóól takarítás közben, hogy rávágjon a koca fenekére).
Megoldják az E-Starnál olcsóbban. Legfeljebb a nonprofit cég vezetője nem utazik majd magángépen, és ellesz díszpintyek nélkül is a cég. Biztos vagyok abban, hogy már dolgoznak az ügyön. Az Einstand törvényesítése szeptember 2 nap alatt megoldható.
Ezek csúnya dolgok, egy brilliáns modellnél ilyenre is gondolni kellett volna.
Beléphet Makra, csak gondolom az eszközöket előbb ki köll perkálni, mert ugye vasalódesz...(új cuccokba senki nem fog befektetni, az önkormányzati majd fizetekre..., max simicska)
Ha Te mondod biztos így van (a Pécsen sem volt vízszolgáltatás különösen ütős érv..bár hogy meddig). Lupin is jobban bírja a fagyhalált, mintha egy hétig nem fürdik ugye..
Lupin szerint az önkormányzatok ingyen megoldják a fűtést! Rád van szüksége igazán a kis hazánknak, (beajánlak Viktornak)
Ezentúl az isten fizesse lesz a hivatalos fizetőeszköz.. (dolgoznak rajta egyébként rendületlenül a fijjjuk)
Sőt mi több, az önkorik(Lupin hathatós segítségével ) vasalódeszka segítségével fognak a gázból meleg radiátort varázsolni.. Gratulálok