Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Kivételesen egy vélemény…

#532800 Nyeretlen_Keteves

Kivételesen egy véleményen vagyok Z nagymester mondandójának első részével, mármint, hogy nem vették fel a hitelt, (azt csak közölték volna ha lehívták, ha lehívták és nem közölték, arról meg a napokban írtam ide az elképzelésem). Viszont ha a bank nem ismerte a számokat, akkor ugyan minek írt alá hitelszerződést!? (persze a hitel lehívásának feltételeit nem ismerjük!)

Re: Hitel

#532784 Dicsák Előzmény: #532780

Azt álmodtam, hogy valamiért jó lehet a cégnek, hogy a béka, akarom mondani a liba segge alatt van az árfolyam :)

De ezt csak álmodtam, szóval fene se tudja.

Re: Hitel

#532780 zeeh_ Előzmény: #532774

Az érdekes lenne, ha tényleg felvették volna, de ~1 hónap kevés lett volna nekik arra, hogy kiadjanak egy közleményt a BÉT-re.

Nem vették fel szvsz, mérleg sincs. Ki az a hülye, aki a valós számok ismerete nélkül hitelezzen?

Nő a vevői oldal :-), de…

#532779 Nyeretlen_Keteves

Nő a vevői oldal :-), de nem tenne be semmi pínzírt egyben egy 10k vételt , vagy mondjuk 5k -t:-) (rég nem láttunk már itt olyat..) Na! csak egy pillantra.. (csak az íze miatt) igérem nem öntöm rá!

Hitel

#532774 Janicroft

Valamit nem értek teljesen. A tegnapelőtti Erste Panorámában ezt írták:

Az E-Star júniusban 8,4 millió euró hitelt vett fel, melyből 5 millió eurót a RESZ-projektre (hőszolgáltatás a Rábánál) fordított. Ez tehát mintegy 3 millió eurós negatív pénzáramot jelent, és ez a tendencia a következő hónapokban is tovább folytatódhat. A cégnek tehát mindenképpen meg kell próbálnia behajtani kintlévőségeit, hogy az októberben lejáró kötvényeket ki tudja fizetni.

Ezt honnan veszik hogy felvette a hitelt?

15A-ban egy optimista el…

#532762 Fornit

15A-ban egy optimista eladó:

94 892 000,0000 HUF 10 db 1 1

Kilencvennégymillió nyolcszázkilencvenkétezer forint :)))

Évtized trade-ja lenne :)) kb 94900% nyerő névértékre

Re: Mit tehet az E-Star, ha tényleg szükség lesz a pénzre?

#532757 birkanyiiroo Előzmény: #532733

"...h a kerály birkának definiálta a zenergia (szolgáltató) szektort, amit nyírni kell h erősödjék minimális táp mellett..."

"lege artis" műveleti utasítás.

#532746 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #532733

Sok sikert a kerálynak a nyíráshoz... szerintem hamar elkopik az ollója, de ha esze van(miket nem feltételezek) akkor elő sem veszi azt az ollót ugye (egyébként meg, hogy mikor mit definiál az éppen attól függ, hogy éppen hun van ugye, és éjszaka milyen rémálmai voltak... )Én is szeretnék venni egy nagyobb karibi szigetet 5 forintból, de viszonylag kevés esélyem van arra, hogy meg is kapom....

#532745 exmnbs1 Előzmény: #532733

szerintem ő is erre jutott egyesével csak nem vonta le a konklúziót

#532743 Arsene Lupin Előzmény: #532733

Két hónappal ezelőtt nem volt a képben se lengyel kecsegtetés, se kiborult lézerbili. se Palmer temetkezési vállalkozó.

Az energetikai szektort pedig sok helyütt stratégiai jelentőségűnek tartják, és az állam erősen kézben tartja. Az ottani szereplők ugyanis sok huncutságra képesek, lásd Enron. Nálunk a TITÁSZ is megszívatta a kisbüfiket.

#532739 Lxrose Előzmény: #532738

Ez most látszik valamiből, vagy csak remény?

#532733 Spade Előzmény: #532660

A cikk hibája h nem súlyoz a lehetőségek között, és h 2 hónappal ezelőtt kellett volna ezt megírni. Mert ma már az a helyzet h a cég menthetetlen, és igazából egy lehetősége van h valami nagyhatalmú politikai spant szerez be tulajnak aki felszopja az önkorik fizetési hajlandóságát...a hitel már nem segít ha bedőlnek az önkori követelések, az új részvénykibocsátás v. kötvénykmibocsátás és tulajdonosi hitel mégkevésbé...Tehát a cikkíró valójában nem látja a helyzetet, h az milyen súlyos.

.

Ráadásul azt is megtudtuk a minap h a kerály birkának definiálta a zenergia (szolgáltató) szektort, amit nyírni kell h erősödjék minimális táp mellett...

Re: nincs cím

#532723 Arsene Lupin Előzmény: #532718

Klasszikus libatömés folyik, egyelőre hagyományos módszerekkel. Ennyi libának nem érdemes bekapcsolni a tömőgépet, de Juliska néni elintézi kézzel is.