Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#532659 Hathor Előzmény: #532590

Yo reggelt!

Ott is van a bármi lehet reggelre ,-)

Ázsia mínuszba borult reggelre, Nikkei 0.3%mínusz, shanghai 0.15%mínusz nem vészes, hang seng 1.4%mínusz ez nagyobb, de ez mindig hektikus, másnap 2%pluszban szokott lenni.

S&P zárásunkkor -0.10%, USA zárásra 0.74%plusz, ami 0.8%os emelkedés zárásunk után, abból visszajött 0.28%otn ma reggel, akkor 0.5%kal van feljebb. DAX is ezt mutatja, 6569zárásunkkor, most 6596

Fogadni merek semmit nem kapunk el ebből.

Na persze ne nézzünk usat, de ázsiát minek nézzünk akkor? ,-)

Szóval közel tegnap körüli értékeknek kell lennie nyitóban szerintem, utána meglátjuk, én továbbra is felfele várom a piacot, egyelőre nem látok okot zárásra.

#532590 Hathor Előzmény: #532478

Na meg is találták az aljat a kinti piacok, mint mondtam ebben a hsz-ben, meg hogy újra felhúzzák nap végére a jó gyorsjelentésekre. Így is történt.

USA napi maxon zárt S&P 0.74% pluszban.

Kár azért a mai résünkért, hogy ilyen nagy baromságra mint berni kamu leborítják a piacokat, na de kellet a shortos az emelkedéshez. Ez van.

Csak a hazai befeketető shortos társainkat ne verték volna át..

ejhh..

Erdélyi túrám alatt többször jártunk kajálgattunk nomádban egy hegyi kecske pásztorral Ő mondta mindenre, hogy olyan huncut...

hát ezek a nagy berni irányítók is olyan huncutak... :D

de lassan belátunk a kulisszák mögé.. ,-)

Tegnapi záró fölött lettünk mi is záróban, 20napos mozgó fölött megmaradtunk bőven.

Célba vehetjük 200napos mozgót, MOL meg kitörhetne, de várjuk meg a reggelt, addig még bármi lehet..

#532496 Hathor Előzmény: #532490

OTP mi a frászt csinál. Full zöld a kereskedési táblám, OTP -2.26%. Mi lenne, ha nullán zárt volna ,-)

Szerintem az tartotta a piacunkat a napokban 3400as fordulatról, az lett visszatesztelve, levették a nyomást róla, ezzel alulértékelt lett, holnap ha a többi csak stagnálna és azt megvennék újabb emelkedés, de most Richter is fel lett kötve napi maxra a végére, Mtelcsi is jó klett, na meg MOL a sztár, ahogy vártuk :D

Hatiot nem hatotta meg a 300as eladó, bekamuztatott egyet. 17630lett a záró, ezzel felment 0.46%ot. Nem rossz ez egy idióta napon.

Futik is jönnek vissza fel. Remélem kijózanodnak reggelig. Túlvettség letudva.

Holnap folytatjuk!

Kellemes estét!

nem ,semmi nem volt,inká…

#532493 Borska

nem ,semmi nem volt,inkább otp-n kívül belevettek mindenbe

lehet nekik lesz igazuk?

#532490 Hathor Előzmény: #532487

Beraktak beijesztésre 300konti eladást, amit nem vesz meg senki és majd kiveszik, ezzel lenttartva hatit. Agyrém baromság. Na mindegy.

Bux meg emelkedik mellette.

Ezt a hüle instrumentumot..

jól néz ki a hati könyv …

#532488 szotyi

jól néz ki a hati könyv

olyan jó röhejes

#532486 Borska Előzmény: #532483

nálam is ,sőt az arany fordulása is erre utalhat ,talán egy forduló közepén vagyunk,holnap kiderülhet,nekem a le az irányom,remélem nem kell stoppolodnom

a mol pedig nálam épp egy napos ellenálláshoz érkezett,innen akár vissza is fordulhat a háromszöge aljáig

#532481 Borska Előzmény: #532478

nahh ezzel az alj dologgal én vigyáznék,nincs olyan hogy megcsipi az ember,illetve szinte nincs,az csak vak szerencse,láttam már olyat hogy nem hitték el hogy tud tovább esni,vagy forditva amikor shortolták mert innen már nem mehet tovább,sőt aki régebben figyeli emlékezhet olyanra amikor nabit +20% os felfüggesztése után 10 perc alatt leküldték -20%ra és ott is maradt az napra,vagy amikor otp-t letolták -10%ra a tiz perc elteltével pedig napvégére simán nullásra hozta a dolgait,szóval az alj és tetővadászat tud meredek lenni

#532480 Fornit Előzmény: #532478

Most jöttem meg, itt meg mi volt már megint...

Nem baj, legalább a dax esik...

#532478 Hathor Előzmény: #532476

Sajnos rés visszatöltve éppen akkor, amikor szerintem ma megtalálták a kinti piacok az aljat.

azonban ettől függetlenü…

#532476 Borska

azonban ettől függetlenül ez még nem esés,gyakorlatilag semmi sem történi,illetve egy lomha sunyi emelkedés van,szóval pániknak nyoma sincs,fene tudja meddig mehet igy,tépve shortos longos idegeit