Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#532444 rbbj11 Előzmény: #532439

lehet, 26 usd-nél fogod ezt mondani....vagy 50-nél, h. neked sem lehet mindig igazad. Írhatsz akármit, azt is, hogy minden bejött (ami az egész hsz tartalma volt), de én tudom, hogy nem ritka, hogy teljesen mellélősz.

Egyébként az abszurditása az 1 éven belülnek van. Persze lehet nagyokat mondani, aztán ha csak egy be is jön belőle, megjegyzik a neved, mint a többi armageddon jósoló hírességét :)

#532439 Dr. ursi Előzmény: #532380

elnézést de az 6500 volt.

és teljesült.

mint első célár.

a második célár volt kb. 2-3ezer, ha jól emlékszem :o)

de sajnos láttam hogy fordul.

és szóltam is :o)

és asszem a 20 dolcsis olaj sem jött be, ahogy a 2ezres dow.

viszont mivel ezek a shortok kicsit mintha magasabbról lettek volna indítva .... ezért nem olyan nagy baj.

mert olajban is volt egy 35 dolcsis célár is.

és láttam h fordul és szóltam is :o)

szóval lehet faciban 6 dolcsinál majd jelzek hogy bocs nem jön ez a fránya 5 sokan várják tehát 6nál ráfordulunk :o)

#532117 Előzmény: #532080

Á, egy Lehmann, Baerings, Citi, Morgan Stanley soha nem téved...

#532080 Roberrtto Előzmény: #532051

Nem tudom, de szerintem pánikra nincs ok, esetleg 25 alatt csak!:)

De elég szép célárakat adtak meg a bankok, mind 40 körül, talán nem tévednek ők sem:)

#531910 Roberrtto Előzmény: #531877

Na asszem most jól döntöttem, szépen lealázták az árfolyamot, még jó, hogy 30$ felett eladtam, talán már múlthéten is mehetet volna, nagyon úgy tünt már akkor is, hogy lesz visszateszt.

Viszont ha megfogja 25$, akkor az nagyon erős megerősítés számomra, hogy 40ig minimum elmegy, de inkább 50, főleg ha jó lesz a negyedéves jelentés is.

#530651 Roberrtto Előzmény: #530599

Sajnos szerintem is valami hasonló lesz mint itt írták.

Visszateszt 25$ig és onnan 50ig.

Utána vissza 10$-ra:D

#529882 katika64 Előzmény: #529880

Jövő héten házassági tanácsadást adunk ? Az megint pár % -ot hoz . Pár hónap és nyerőben leszünk.

#529755 Előzmény: #529744

Én azt mondtam, hogy VALÓBAN furcsa, hogy mindenki Édesbeszédhegy cégérőlbeszél, miközben tényleg 50:50 a részvények tulajdonviszonya a feleségével. A témát nem én hoztam fel, csak reagáltam rá, hogy "tényleg". És engem valóban meglepett az, hogy ezt egyetlen(!) elemző sem hozta szóba.

TV részvénynél szerintem semmi demagóg nincs abban, ha becézgetem a piramist tetején álló főtolvajt. De ez most már hitvita, az meg nem érdekel, ha te bízni akarsz ebben a szektában és a szektavezetőben, hát tegyed.