Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#532473 Hathor Előzmény: #532461

Magyar CDS is csökken folyamatos.

493ponton van ma! 500pont alatt.

MOL kitörés előtt az emelkedő háromszögből:

http://postimage.org/image/691olhpcl/full/

Még ha kell egy fordított fej váll is ott van, amit nem rajzolok most bele, akinek van szeme, látja a kiemelt emelkedő háromszögben az utolsó három hullámot, középső mélyebb a fej. Fentről jövő elliottot sem rakom rá, mert délelőtt megtettem.

multkor találkoztam egy …

#532472 Borska

multkor találkoztam egy nagyon jó csárttal,amin a fed beavatkozások, a QE-k,a kötvényvásárlások, az ECB beavatkozások voltak feltüntetve,egy egy ilyen akció akár fél évig is okozhat emelkedést,azonban az elmaradása komoly eséseket generálhat

usa választási év,fed elül,de mivel a megtakarítások hatalmas része van ott rv-ben a teljes összeomlást nem engedik,vagyis a medve bika határon valahol,vagy a fölött picivel majd valagbarúgják az indexeket ,addig pedig a fene tudja,mert ez igy a saját erejéből még gyengus,hati pedig követni fogja,mert IMF se lesz egy sétagalopp,az tuti

#532470 BudFox Előzmény: #532461

nekem igazából már zárni kéne a shortokat meglehet.....de ilyen esésre ami most volt meg nincs szivem .....

még mindig várok...lesz ami lesz.

#532460 Borska Előzmény: #532457

ilyenkor a jó adat az nem jó adat,ha tetszik ha nem az elmult pár év kapzsi eszement emelkedésének üzemanyaga a fed volt,ha nincs pumpa jön az esés a gyj-k másodlagos dolgok

Orbán Viktor miniszterel…

#532459 Borska

Orbán Viktor miniszterelnök új "gazdasági modellel" kapcsolatos beszámolója során kitért a közszolgáltató társaságokra is. A kormányfő elmondása alapján a közszolgáltatásokat nonprofit alapra kell helyezni

...mindenki döntse el maga mit is jelenthet ez

#532457 Hathor Előzmény: #532455

Hatiban visszevette valami shortos a pakkját attól a 630as 89es eladótól.

MOL napi max megvan. Ha esünk minek vesznek ennyit?

Mondtam reggel, hogy MOLT kell venni.. ,-)

17220as rést minek hagyják nyitva?

#532455 Hathor Előzmény: #532449

Szerintem meg senki nem tudott semmit, csak azt hogy úgy kezdte bearne a beszédet, hogy a foglalkoztattság még nem az igazi..

még tart a beszéd. MAjd visszaveszik a zárót szvsz.. és előjönnek a jó gyorsjelentések, meg a 16.00ás jó adat.

#532449 Copfos Előzmény: #532441

Szerintem az első reakció lesz majd a nap végi helyzet. Vagyis az első esést megveszik de a végén le.

#532448 BudFox Előzmény: #532420

én azt mondom : csak óvatossan a longgal.

én maradok még shortban..bár kész vagyok lezárni már most....

még várok

#532441 Hathor Előzmény: #532437

Futik már fordultak szerintem vissza.

Olcsó hatit már nem tudok venni.

16.00ás adat is jó lett.

Nem tudom mire megy ez.. de bepalizzák a népet, az biztos..

#532437 Hathor Előzmény: #532431

220 megmaradt, én kitartok. 100kontit amúgy sem tudok eladni :D

általános probléma.

#532426 Hathor Előzmény: #532423

16.00kor kezd beszélni, hogy a fenébe mozog már rá 16.00kor az árfolyam?

meg hogy van 3perc alatt hír?