nonprofit libák?
a szép ungarikum lesz ez is
nonprofit libák?
a szép ungarikum lesz ez is
Nézze az időt, több mint 1 hónappal előtte írtam az önkorikról mielőtt Lézerfalvával összeugrott a nagyfőnök aminek struktúrális okai voltak és nem az h meghibbant. Az időzítés pedig, azért ekkor írtam mert akkor volt a nagy csetepatéjük és ránéztem a cégre. H mi lett volna ha előbb nézem meg azt hagyjuk, viszont azokra az érvekre amit írtam azonnal dobni kellett volna, mert 100%-os diagnózis volt, de belevenni semmi esetre sem lett volna szabad.
.
Tőlem csak ennyi telik, nézze el nekem :)
Szerintem minden vállalkozás legyen nonprofit. Kezdhetnénk pl a MOL-lal. olcsóbb lehetne a benzin.
szép,én max negyedelhetém. csak nem tudsz valamit? :)
jó neked :)
ez az első vételem ill. hígításom benne hosszú idő óta
Azért lefele 2300-2400 körül ez már nem volt egy nagy szellemi teljesítmény.
Ennek ellenére nagy respect.
higítasz wazze,mit kapsz ezért extől :)
.
Vigyázz vele, mert néha nem hallgat rám oszt megy a saját feje után... jobban szereti az ötössel kezdödő számokat ...
http://stocklandyard.hu/blog/show/1505 olvasandó
http://nol.hu/gazdasag/orban__nonprofit_kozszolgaltatast__50_szazalekban_magyar_bankrendszert_igert
Ez meg hülyébb mint négy éve....
"2012.04.21 07:58 Spade (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Arsene Lupin
Arsene Lupin írta:
A Phylaxia sztori másolva.
Nem akarok beszállni az iszapbirkózásba, csak azt mondom ami ránézésre látszik. Válságban illetve hitel deleveraging + risk off esetén ilyen tőkeáttétellel működtetni céget az hirtelen halál, érdemes Trumpról olvasni, nincs olyan bank amely hitelt adna erre a mérlegre, mert a főtulajdonosai meggyilkolják érte. Ugyanakkor ha önkormányzatokkal üzletel a cég akkor ott ellentétben a múlttal amikor biztos követelésnek minősült egy önkormányzati tartozás, most meg kell barátkozni ott is késlekedéssel a fizetésben és a tartozás egy részének az elengedésével mint általános gyakorlattal. Ami esetleg segíthet az a beigért állami bázisú hitelezés felfuttatása pl. az MFB-n keresztül, hogy erre mikor milyen terjedelemben kerül sor az kérdés és itt valszeg erős politikai kijáró képesség is szükséges, az is kérdés h ez megvan-e ? Enélkül kb. 1 év kemény leépítés kell a tevékenységben mire elkezdődhet a fellendülés, az ehhez kapcsolódó kérdés kibírja-e addig ? A tippem az h nem, de nem ismerem a lapokat meg a háttereket.
"
.
Most nem azért de a cég története teljesen azt az utat járta be amit írtam, önköriknál nem kapja meg a teljes lóvét, hitelt ilyen mérlegre nem kap, és addig amíg élénkülés lesz a gazdaságban nem bírja ki. és ehhez nem kellett ismerni se Lézerfalvát se a többi önkorit, se h milyen banki kapcsolatai vannak, elég volt csak racionálisan gondolkodni. Nem savaztam személyesen senkit, nem vádoltam senkit nickname cunamival, nem erőltettem a véleményemet, csak egyszer elmondtam, az egyetlen különbség a ma és akkor között h akkor 2300-2400 körül volt az árfolyam...