Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

re

Spade

"2012.04.21 07:58 Spade (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Arsene Lupin

Arsene Lupin írta:

A Phylaxia sztori másolva.

Nem akarok beszállni az iszapbirkózásba, csak azt mondom ami ránézésre látszik. Válságban illetve hitel deleveraging + risk off esetén ilyen tőkeáttétellel működtetni céget az hirtelen halál, érdemes Trumpról olvasni, nincs olyan bank amely hitelt adna erre a mérlegre, mert a főtulajdonosai meggyilkolják érte. Ugyanakkor ha önkormányzatokkal üzletel a cég akkor ott ellentétben a múlttal amikor biztos követelésnek minősült egy önkormányzati tartozás, most meg kell barátkozni ott is késlekedéssel a fizetésben és a tartozás egy részének az elengedésével mint általános gyakorlattal. Ami esetleg segíthet az a beigért állami bázisú hitelezés felfuttatása pl. az MFB-n keresztül, hogy erre mikor milyen terjedelemben kerül sor az kérdés és itt valszeg erős politikai kijáró képesség is szükséges, az is kérdés h ez megvan-e ? Enélkül kb. 1 év kemény leépítés kell a tevékenységben mire elkezdődhet a fellendülés, az ehhez kapcsolódó kérdés kibírja-e addig ? A tippem az h nem, de nem ismerem a lapokat meg a háttereket.

"

.

Most nem azért de a cég története teljesen azt az utat járta be amit írtam, önköriknál nem kapja meg a teljes lóvét, hitelt ilyen mérlegre nem kap, és addig amíg élénkülés lesz a gazdaságban nem bírja ki. és ehhez nem kellett ismerni se Lézerfalvát se a többi önkorit, se h milyen banki kapcsolatai vannak, elég volt csak racionálisan gondolkodni. Nem savaztam személyesen senkit, nem vádoltam senkit nickname cunamival, nem erőltettem a véleményemet, csak egyszer elmondtam, az egyetlen különbség a ma és akkor között h akkor 2300-2400 körül volt az árfolyam...