Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#532375 Hathor Előzmény: #532372

Most értem haza, gép az asztalon, kaja a mikroban ,-)

Gép bekapcs, ez az első amit láttam. EUR/HUF 286.10re behúzva pont ezt látom.

Jó lesz ez.

OTP eljátsza a hattyú halálát, de nagyon átlátszó ,-)

nehogy már egy ilyen napon mínuszban zárjon. Zárásig megveszik szerintem.

Richter is magára találgat lassan.

#532350 BudFox Előzmény: #532329

szívesen...

de hát erőnek kell lenni benne , mert az előző hetekben sem tudtunk nagyon emelkedni..alig 300 pontot csak..

#532333 Hathor Előzmény: #532329

Ma volt megint itthon valami baromi jó kincstárjegy aukció, mondta az ÁKK.

3xos túljegyzés mellett, iszonyatos jó hozamcsökkenés.

Nem rossz!

Na tovább kéne haladnom hazafele kajálni, asztal mellé ülni gépezni, most úgy is mennek fel az árfolyamok kint éppen. 4.zöld gyertyánál vagyunk 14.30tól 5percesen.

Folyt.köv..

#532329 Hathor Előzmény: #532327

Mindig utólag tudjuk meg Bud pajti!

Én próbálom előre következtetni, ebben hiszek, erre teszek, ami a csövön kifér.

Ha lejjebb leszünk észreveszem.

Most nézem markersben, hogy 20napos mozgó fölé ugrottunk reggel. Szóval nyitó gap, 20napos mozgó fölé ugorva, de már 50napos fölött is vagyunk.

Itt van kb. egy leszorító naposon, amit ki kell lyukasztanunk fel ,-)

erre gyüjtjük az erőt remélhetőleg.

És még 1x köszi a pénteki smst!

#532327 BudFox Előzmény: #532310

nagyon belongolódtál.....lehet ez lesz a jó irány...én sem tudom..

meglátjuk

#532316 Hathor Előzmény: #532310

beindítottam a ker.rendszert látom 630on van eladás, vettem még kettőt, megnézem mennyit tudok még venni

(még kettőt tudtam venni.. akkkor ma 650en 2, 630en 4konti)

#532310 Hathor Előzmény: #532289

üdv.

ügyintézés közben benéztem mobilnetről.

Most mondja a rádió, hogy valami nagyon jó Goldman Sachs jelentés jött ki.

Remélem megyünk tovább, bár hati nem tudom hol áll. Zew index előtt vettem két kontit 650en. Gondolom utána kicsit lejjebb jött

#532295 TROPHEUS Előzmény: #532289

nem fog

most még szagolgatják egymást

ha jön egy picit is pozitívnak ható nyilatkozat akkor elszállunk

#532216 TROPHEUS Előzmény: #532192

gyj szezon után a gyerekek majd megunják a szivatást és beverik sp-t 1200 alá valahova,utána lesz majd csokoládé...

#532192 BudFox Előzmény: #532175

Hát ez pontosan igy megy.....USA -kok megrögzötten várják a QE -t....mint valami gyerekek, akik a csokoládé jutalmat várják a szüleiktől ...pedig a szigorú apuka - Börni bácsi - határozottan elzárta a csokisszekrény kulcsát....de azért a gyerekek minden héten ott ácsingóznak előtte...hátha ezen a héten odaadja nekik a csokisszekrény kulcsát..és akkor az egész gyerek sereg degeszre tömheti magát csokoládéval :DDD

#532186 Frontin Előzmény: #532168

Sziasztok! Még mindig nem sok változás történt, de azért már mocorog v.mi a háttérben. Hamarosan megindulhatnánk a pár héttel ezelőtt vázolt célárak felé, ami nagyjából azt jelenti, hogy a bux talán felmászik 18.500 közelébe. Hogy a hati ebben az esetben meddig jutna nem tudom, szvsz egy összenyomott kt mellett v.hol 18.600-800 között lenne a teteje, ha nagyon bevadulnának akkor esetleg a 19K-t még belelátom maximum, de ez már nagyon bull lenne. Longot ennek ellenére még mindig nem merek nyitni, túl sok a kérdőjel, meg aztán ha nagyobb képet nézek akkor még mindig bear a helyzet, a magasabb trenddel meg nem szívesen megyek szembe, inkább kihagyok egy lehetőséget. Egyedül a Mol izgat egy kicsit, ott talán be lehetne vállalni 16.800 áttörése és visszatesztje után egy longot.

#532182 Waszeitung Előzmény: #532178

Ezeket pedig úgy szokták hogy Eu piaczárás után van a bejelentés,és másnap rally....már erre sem figyelnek?! :D

#532175 Fornit Előzmény: #532140

Jah, ez a QE...

Emelkednek mert hátha most jelentik be. BB mondja nem lesz.

Húú hát akkor majd a jövő héten, addig arra emelkedés. BB határozottan mondja nem lesz.

Erre 2 nap esés, de várjunk csak... esnek az indexek, akkor lehet h lesz QE3?.. és még folytathatnánk..

#532172 Hathor Előzmény: #532170

Minden nap ez a forgatókönyved..

még pár pont emelkedés és nyekk..

vissza tudom vezetni egy évre ,-))

Na csá.