Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: telek

#54441 kerikoma Előzmény: #54438

Igen,de úgy emlékszem, hogy az nem igazán gabona termesztésre alkalmas terület volt, hanem valami kisebb út melletti terület bármi másra. Nem keresem vissza, de tuti nem sok hektár volt:)

#54438 Hathor Előzmény: #54322

ja most jut eszembe, mintha lenne egy Tolna megyei földem az adatbázisomban :)

aprohirdetés topicban kb. másfél hónapja felrakva ;-)

#53362 kerikoma Előzmény: #53243

Az a lényeg, hogy minél több hektár egybefüggő terület legyen és minél magasabb aranykorona értékű! Köszi :))

#53236 Zabás Előzmény: #53223

Amit tudunk megteszünk, vannak pontosabb paraméterek is?

Hol, mekkora, stb... nem tudom, hogy itt miket kell figyelni, soha nem földeztem!

#53223 kerikoma Előzmény: #53195

Sziasztok!

Egyik barátom Tolna megyében termőföldet vásárolna. Esetleg tudtok ebben segíteni? Köszi!

#53195 Hathor Előzmény: #53193

Szia,

nem használtam.. Két éve amikor indult, akkor kaptam 3hónapos hozzáférést, de nem éltem vele akkor sem. NEkem sincs időm, több oldalt frissítgetni, karbantartani. A com is rengeteg időmet vesz el. Egyébként állítólag nem rossz az sem. Ha mindenre előfizetünk, akkor lehúzhatjuk a rolót, mert olyan költségünk lesz mint a fene.

#53193 Zabás Előzmény: #53115

Sajnos Gyuri oldala tényleg kicsi, de most hirtelen megsokasodtunk, az oldal ígérete szerint nemsokára 15 oldallal fog szinkronizálni a lap, árról még nem tudok! Azt sem, hogy a képek száma növekedni fog e, a 4 kép nagyon kevés.

Amik bejöttek nekem oldalak az a Expressz, Bazár, Ingatlan.net

Régebben 25 oldalra töltöttem fel az ingatlanainkat, de belefáradtam, most lecsökkentettem 8-ra. Com-ot én is sajnálom, de gusztustalanul emelt árat, pont most mikor szenved minden ingatlanos. Ha megelégedett volna 10-20%-al akkor biztosan maradunk!

Szerintem lepaktált valamelyikkel OC. vagy DH-val vagy mindkettővel, hogy kiszórják az oldalról a kicsiket! Ők külön tarifán vannak, ami nem publikus!

Ráadásul kell a kampányra is a pénz! Nem érdekel a Politika agyívben teszek mindenkire, da szt tudom, hogy erős jobboldali vezetése.

Ezt az oldalt használod? http://ingatlanok.hu/

Ha igen, miként alakulnak itt a tarifák?

#53115 Hathor Előzmény: #53106

Egyébként a MIKen több iroda van. A max egy kisebb közösség. Pont ma írják a kollégák, hogy pártoljunk át oda a com-ról, csináljunk ott közös bázist. Én nem hittem soha Gyuri oldalában. Nem tudom mit tesz az oldal látogatottsága érdekében. Azt éreztem mindig, hogy csak a felhasználó irodák nézik az oldalt.. abból meg nem élünk meg ;-)

neked jelentkezett vevő onnan? És hogy talál az oldalra?

#53111 Hathor Előzmény: #53106

Ok. az Békési Béláé

Ma felraktam a MIKre egy csomó keresést, de tojik rá a csapat.. lepunnyadtak a közvetítők a válságban picit.. a piac meg valóban rosszabb napról napra.

Május 20tól szokott nekem jönni az "uborka szezon", de juni 15-től, ahogy vége a sulinak, akkor teljes gáz általában..

Tovább zuhantak a mélybe az amerikai lakásárak

#53093 Hathor

Hogy is szólt a válságból való kilábalásra szóló előrejelzés? USA ingatlan árak elkezdenek emelkedni, hitelek újra indulnak, stabilizálódik a bankszektor.

Hogy is szólt a mai hír?

Az S&P Case-Shiller lakásárindex szerint márciusban éves szinten 18.7 százalékkal csökkentek a lakások árai a 20 legnagyobb amerikai városban. A visszaesés üteme szinte megegyezik az előző havi -18.6%-os értékkel. Az első negyedévben összességében rekordnagyságú esést mutattak a lakásárak, és az S&P illetékese nem látja annak jeleit, hogy az árak elindultak volna a felépülés útján.

Minimális mértékben ugyan de gyorsult a lakásárak csökkenése márciusban. A friss adat enyhe negatív meglepetésnek számít, miután az elemzők a visszaesés ütemének mérséklődésére számítottak (a Bloomberg konszenzus -18.4%-os esést vetített előre).

Az első negyedévben összességében 19.1%-os csökkenést szenvedtek el az amerikai lakásárak, ami soha nem látott mértékű esésről tanúskodik a tengerentúlon.

A 20 legnagyobb amerikai városban havi szinten 2.2%-kal csökkentek a lakásárak márciusban. A 20 metropolisz közül 17-ben mutattak csökkenést a lakásárak. David Blitzer, a mutató összeállítását végző bizottság elnöke a friss adat kapcsán úgy fogalmazott, hogy jelenleg nem látunk arra bizonyítékot, hogy a lakásárak tekintetében megkezdődött volna a felépülés - írja a MarketWatch. A lakásárak a csúcs óta 32.2%-kal zuhantak az USA-ban.

A zuhanó lakásárak és a mérséklődő hitelkamatok sokkal inkább elérhetővé tették az amerikaiak számára a lakásokat, ami így megakadályozta az eladások további zuhanását. A fellendülésre azonban várni kell, mivel a szárnyaló munkanélküliség és az árverések növekvő száma nyomást gyakorol az USA lakáspiacára.

forrás: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=7&k=3&i=115716

#53090 Hathor Előzmény: #52202

Ma este jött a telefon.. van egy 1.5szobás és egy kétszobás Szolnokon. A másfeles belefér az árba.. holnap beszéljünk..

írj priviben tel.számot