Én is, nem sokkal többel.
Én is longban vagyok, igaz csak 10kontival, illetve 5konti vételre várva, ha a tegnapi záró alá csúszik..
Yo reggelt!
Szegény határidőben még mindig nem térnek észhez az eladók.
Nehogy már kevesebb legyen az indije mint a tegnapi záró :D
ez kész.
BUX meg még magasabban nyit indik alapján.
DAX 5600at üti.
Mi van itt kérem? Egyedül hatizok csak long irányba?? Na jó még tropheus is ,-)
Lassan 1:1 lesz hati.vs Bux
Ez kész..
Nem olvastad a fenét nem olvastad. Még írtad is, amikor írtam hogy 920on eladtam, hogy akkor mégsem adtad el rosszul Te is 920on. Majd záróban 935ön adtam el ezt is írtam, utolsó nap meg 14.30után már nem voltam csütörtökön, mert rohantam intézni biztosítást, pénzt váltani, kajákat venni, vittem magammal laptopot, és postán, bankban mobilnetezve zártam amikor 880ról leborítottak 800ig, akkor adogattam el sorban, meg volt záróban 820körül vevő 75konti az én eladásomra ahogy betettem záróban, az kapta meg.
800fölött egyébként a napi nyereségekből vettem mindig 1-2 kontikat ahogy összejött, az sem volt több 10kontinál, azt tudjuk be a 920-935ös záróba.
Nem volt az rossz, noha nem érte el akkor a céláramat.
Most visszavettem 400ponttal lejjebb, és megpróbálom megvárni céláramat, ami hozza még a nagyobb nyereséget.
Frontin is ezt mondta akkor.. miért nem vártam meg a 400as szintet. Most megvártam, megkaptam
Ennyi a képlet!
Üdv. mester ,-)
én egyébként már alig várom hogy ez az imf dolog lezáruljon és végre úgy mozogjunk mint a nemzetközi tőzsdék
ez a kettősség megnehezíti a pozifelvételeket
azért legyünk nyitottak egy hasonló rallyra is mint januárban volt
ha akkor benne volt ,most is benne lehet
otp 4200-mol 20000
nem olvastam eladtad..ha igen az komoly minuszban lehetett..850en már csipegettél.. de ha jó neked..úgy legyen
teljesen korrekt :) aki ettől besértődik ne olvasson topikot :)
Csak megvártam zárót..vettem még záróban ami csövön kifért 550en!
Üdv!
én ezt most tényleg 1 jótanácsnak szántam
de akkor nem írok ilyeneket
molnál brutál támasz ,otit a viharban is tartották--ilyenkor ki szoktak lőni
így már finomabb?
Na én ilyeneket nem mondok..
talán ez nem tetszik a többieknek.
Hogy ki kell-e ugrani, az majd kiderül, mi bízunk az emelkedésben, shortos az esésben, majd mindenki eldönti mit kezd a pozijával.
Richterrel játszanak megint. Állandó ellentétes mozgás. Ha emelkedünk az esik, ha esünk, az emelkedik.
Haláli.
talán visszaveszik záróban a ricsiket.
Sajnos nem tudom megvárni a zárót, előtte lelépke.
Holnap folyt köv.
én ma kiugranék a shortból ha nincs nagyon fentről
szigorúan szvsz
MOLban már 10142re duzzadt a vétel.
Napközben nem rossz támaszték az.
Végre felpezsdült az élet itt..
nem úgy értve.. 3500on meg lehet venni,
alatta ha esik kuka, de 3000alatt short.. na meg 3300alatt is csúnya persze.. valahol van egy háromszög aljam 3400körül, azt figyelném, ha poziban lennék. 3400 háromszög aljam fölötte vagyunk harmadik napi zöld gyertyával 3390ről fordulva, háromszög tető 3660körül.