Papagájjá tetszett változni. Miért is ne, az még hátha nem volt.
Papagájjá tetszett változni. Miért is ne, az még hátha nem volt.
Ez nem ilyen egyszerű. Te, én , mindannyian pl. az autó vezetésben a megtett egy két millió kilométer folyamán sokszor megússzuk a tragikus baleseteket, akár nem egyszer a saját hibánk is lehetne. Persze múlik a tudáson, de rengeteg szerencse is kell hozzá.
Aki szerencsés , az mesélgeti, mekkora nagy ász a volán mögött, aki peches, azt a lelkiismerete furdalja a sitten.
Az üzletben a szentháromság : Tudás , szorgalom, szerencse. A harmadik nélkül a kettő sokszor kevés, még ha meg is van . Ja , és + még ráadásul minden ember hibázik is.
Edével és klónjaival nem tárgyalok.
Ez a mi szerencsénk, hogy Te mindig, mendent tudsz, és csak egy igazság létezik, a tiéd. Na hagyjuk már....Nem Tévedhetetlen Lupin a neved?
Az összeomlás még bőven elkerülhető , számos megoldás közül választhat a cég , viszont az is igaz, hogy bármelyiket is választják, az fájdalmas lesz, és jó időre visszaveti a céget. De azért nehogy már mi adjuk az ötleteket. Mondjuk jó pénzért...
"Tessék, itt a nagy lehetőség minden potenciális csoda cégtulajdonosnak. "
Nem csinálok olyat amihez nem értek. Ha a vezér is ezen a mezsgyén közlekedett volna akkor most nem lenne oly sok kizsebelt. Ha nem ért hozzá akkor keressen olyan embert aki igen, és nem lopja szét a céget. Persze így jelen helyzetből szemlélve nem biztos, hogy nem ez volt a cél.
"Amúgy kíváncsi lennék, ki mit tenne ebben a helyzetben ha S.Cs . helyében lenne."
Már menthetetlen helyzetben van. Üzlet modellből megbukott, válságkezelésből megbukott, kommunikációból megbukott.
Hogy a papírról is legyen szó. Az E-star sikert sikerre halmoz, lehet hogy ezek még olyan láthatatlan sikerek, de ez a cég is csak olyan mint egy jéghegy, hogy csak agy pici része bukkan ki a vízből de alúl hatalmas dolgok történnek. Az árfolyam meredeken emelkedik, határ a csillagos ég, minden más cég az E-start fogja másolni. Uram ott a hátsó sorban! Mi az hogy ez nem igaz ?? Dehogy nem, csak maga olyan hülye, hogy rosszul tartja azt a chartot...
Matolcsy György
Kommunizmus soha nem volt Magyarországon.
Amúgy Moldova jellemzése a legtalálóbb " mi a legrosszabb a szocializmusban? " Ami utána jön..."
Amúgy kíváncsi lennék, ki mit tenne ebben a helyzetben ha S.Cs . helyében lenne.
Tessék, itt a nagy lehetőség minden potenciális csoda cégtulajdonosnak.
Vagy csak "piac után minden kofa okos" ?
Most mit írjak a részvényről, jelenleg önmagáért beszél. Úgy emlékszem egyébként Te írogatsz nekem mindig, mikor idetévedsz.... Én csak feltártam, hogy olvastam pár magas szintő hozászólásodat más topicban, oszt annyi..Téma részemről is lezárva.
Ez megint Ede-stílus.
Csúnyán beragadhattál, Lupin barátoddal egyetemben(bár ő lehet, hogy nincs beragadva, de hogy csúnyát bukott az E-kakin a múltban az biztos... Van ezzel így más is, csak Ők úriemberként elismerik.
Nem zsidóztam, ellenben te világosan és egyértelműen lenáciztál.
Téma részemről lezárva, nyugodtan nácizz tovább, akit akarsz.
Látom, továbbra sem megy a papírral kapcsolatos hozzászólás. Egyszerűbb figyelemeltereléssel próbálkozni, addig se arról kell beszélni a topicban, hogy mekkora trutyiban van az ekaki.
Cédrus, tudod ez azért van, mert az elvtelen seggnyalás az egyik alapkövetelmény náluk a pártban.
Mondd meg te. Korábban nagyon ment a már csak heteket, hónapokat kell várni című etetés.
Ezúttal mikor jön a nagybüfi? Csak aztán vigyázz, nehogy ebből se legyen semmi, mint ~9500-tól lefelé több megállóban.
Még szerencse, hasznodat úgy sem vesszük.
Ha zsidózni szabad! Téged moderáltak??Mintha kicsit kezdenél ideges lenni, fülke forradalmár barátom.
Edével és a klónokkal nem tárgyalok.
Cédrusról már korábban kiderült, hogy Ede.
Lupin! Négyen minimum.. Na akkor mi lesz evvel a papírral a következő hónapokban?