Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#531403 nemértem Előzmény: #531399

Ez nem ilyen egyszerű. Te, én , mindannyian pl. az autó vezetésben a megtett egy két millió kilométer folyamán sokszor megússzuk a tragikus baleseteket, akár nem egyszer a saját hibánk is lehetne. Persze múlik a tudáson, de rengeteg szerencse is kell hozzá.

Aki szerencsés , az mesélgeti, mekkora nagy ász a volán mögött, aki peches, azt a lelkiismerete furdalja a sitten.

Az üzletben a szentháromság : Tudás , szorgalom, szerencse. A harmadik nélkül a kettő sokszor kevés, még ha meg is van . Ja , és + még ráadásul minden ember hibázik is.

#531401 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531398

Ez a mi szerencsénk, hogy Te mindig, mendent tudsz, és csak egy igazság létezik, a tiéd. Na hagyjuk már....Nem Tévedhetetlen Lupin a neved?

#531400 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531396

Az összeomlás még bőven elkerülhető , számos megoldás közül választhat a cég , viszont az is igaz, hogy bármelyiket is választják, az fájdalmas lesz, és jó időre visszaveti a céget. De azért nehogy már mi adjuk az ötleteket. Mondjuk jó pénzért...

#531399 taresz Előzmény: #531396

"Tessék, itt a nagy lehetőség minden potenciális csoda cégtulajdonosnak. "

Nem csinálok olyat amihez nem értek. Ha a vezér is ezen a mezsgyén közlekedett volna akkor most nem lenne oly sok kizsebelt. Ha nem ért hozzá akkor keressen olyan embert aki igen, és nem lopja szét a céget. Persze így jelen helyzetből szemlélve nem biztos, hogy nem ez volt a cél.

#531398 Arsene Lupin Előzmény: #531396

"Amúgy kíváncsi lennék, ki mit tenne ebben a helyzetben ha S.Cs . helyében lenne."

Már menthetetlen helyzetben van. Üzlet modellből megbukott, válságkezelésből megbukott, kommunikációból megbukott.

Hogy a papírról is legye…

#531397 Nyeretlen_Keteves

Hogy a papírról is legyen szó. Az E-star sikert sikerre halmoz, lehet hogy ezek még olyan láthatatlan sikerek, de ez a cég is csak olyan mint egy jéghegy, hogy csak agy pici része bukkan ki a vízből de alúl hatalmas dolgok történnek. Az árfolyam meredeken emelkedik, határ a csillagos ég, minden más cég az E-start fogja másolni. Uram ott a hátsó sorban! Mi az hogy ez nem igaz ?? Dehogy nem, csak maga olyan hülye, hogy rosszul tartja azt a chartot...

Matolcsy György

#531396 nemértem Előzmény: #531361

Kommunizmus soha nem volt Magyarországon.

Amúgy Moldova jellemzése a legtalálóbb " mi a legrosszabb a szocializmusban? " Ami utána jön..."

Amúgy kíváncsi lennék, ki mit tenne ebben a helyzetben ha S.Cs . helyében lenne.

Tessék, itt a nagy lehetőség minden potenciális csoda cégtulajdonosnak.

Vagy csak "piac után minden kofa okos" ?

#531394 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531391

Most mit írjak a részvényről, jelenleg önmagáért beszél. Úgy emlékszem egyébként Te írogatsz nekem mindig, mikor idetévedsz.... Én csak feltártam, hogy olvastam pár magas szintő hozászólásodat más topicban, oszt annyi..Téma részemről is lezárva.

#531392 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531389

Csúnyán beragadhattál, Lupin barátoddal egyetemben(bár ő lehet, hogy nincs beragadva, de hogy csúnyát bukott az E-kakin a múltban az biztos... Van ezzel így más is, csak Ők úriemberként elismerik.

#531391 zeeh_ Előzmény: #531387

Nem zsidóztam, ellenben te világosan és egyértelműen lenáciztál.

Téma részemről lezárva, nyugodtan nácizz tovább, akit akarsz.

Látom, továbbra sem megy a papírral kapcsolatos hozzászólás. Egyszerűbb figyelemeltereléssel próbálkozni, addig se arról kell beszélni a topicban, hogy mekkora trutyiban van az ekaki.

#531389 zeeh_ Előzmény: #531384

Mondd meg te. Korábban nagyon ment a már csak heteket, hónapokat kell várni című etetés.

Ezúttal mikor jön a nagybüfi? Csak aztán vigyázz, nehogy ebből se legyen semmi, mint ~9500-tól lefelé több megállóban.