Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#531361 zeeh_ Előzmény: #531144

Még szerencse, hogy előtte 8 évig nem volt kommunizmus. Maga volt a demokrácia, főleg 2006. október 23-án.

OFF vége

Szánalom ez a papír, még 3 nap és akár telkóval 1:1-ben váltható. SCS kiválóan eljátssza az itt-ott még meglévő parányi bizalmat is. Nem is értem. Saját maguk alatt vágják a fát, ők adják meg a kegyelemdöfést a cégnek.

#531359 Dicsák Előzmény: #531349

Azt nem értem, hogy OTP és AEGON miért nem önti?

Ha megvárják a végét, úgy semmit nem kapnak.....

#531357 Sacis Előzmény: #531356

Én is akartam venni belőle, de elkapkodták mire betettem.

Lehet, hogy bánkódni fogok?

#531355 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531353

Na jó! De valaki csak kiszórta valamiért azt az 5400 darabot... (valószínűleg többért vette, ha vette egyáltalán..). Viszont egy biztos, nagyot nem fogok bukni vele :-) (igaz nyerni sem)

#531351 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #531347

Abból 60 darab az enyém volt :-) Hétfőig elmondhatom, hogy az alján bevásároltam:-) Egyébként hogy minek vettem azt nem tudom, megfogattam, hogy ma nem veszek, csak ha csoda történik, oszt nem történt. Majd ráborítom a piacra...

#531349 Arsene Lupin Előzmény: #531321

"hátha már akkor magaslati levegőt fog szívni a papper árfolyama"

Csődsprirálban már nincs "hátha".

#531329 Princ Előzmény: #531301

évi 65,83 % a pontos hozama ennek az 53 000 ft-os 10 db rfv kötvénynek....

Na most végre egy kis ny…

#531321 treff

Na most végre egy kis nyugi van, így visszaolvastam a mai írásokat. Úgy látom, sikeresen belegubancolódtam az itt folyó sárdobálásba és nem megfelelő körültekintéssel tájékozódtam, emiatt félreérthetőek lehetnek az írásaim és szeretnék ebből az egészből kimaradni ("megérte" x hónap után újra írni ide).

Repkedtek itt a keresztnevek jobbra-balra, jól el is tévedtem a számegyenesen. Én anno formerplayerrel emaileztem, meg olvastam itt és a pf-en az írásait, mint sokan mások. Hogy ő ki meg mi, az jó kérdés, azt itt meg a pf fórumon korábban leírtak alapján próbáltam összerakni, hogy az említett keresztnév az övé lehet. Ezt ti tudjátok, nem is akarok ezzel foglalkozni, tökre lényegtelen. Az itt-ott belinkelt cikkekből próbálok-próbáltam én is összerakni ezt-azt (lásd eszközkezelős dolog). Na mindegy, lényeg, hogy annyira viszont megismertem, hogy tudom, ő is megégette magát ezen a bulin, csakúgy, mint mi. Begyűrte őt is a gépezet, vagy elszámolta magát vagy bármi más, az már nem is érdekes, de az biztos, hogy neki is fájósra sikerült ez a sztori. Ez persze nem vígasztal senki, engem sem :(

Továbbá egyáltalán nem olyan emberke, aki naphosszat azzal p*csölne és szórakozna, hogy csináljon 1-2-3...kamu nicket, akikkel itt elbeszélget meg észt oszt. Ezt a pf-en csinálja egy-két gyerkőc és már azt sem érdemes emiatt olvasni. Szóval abszurdum, amit itt 1-2 ember írogat ez ügyben.

Véleményem szerint semmi értelme ennek a mocskolódásnak, ami itt megy, ráadásul ettől nem lesz magasabb az árfolyam. Mindannyian hibáztunk, mert feltétel nélkül hittünk abban, amit mondott-írt Former és ezt nem sosem szabad (mert valószínüleg ő is úgy tudta vagy olyan információ birtokában volt, ami miatt és amit mondott - ez támasztja alá azt is, hogy szépen megégette magát az esés miatt). Kellő fenntartással és körültekintéssel kell mindig eljárni. A végső döntés alapvetően mi (én) hoztuk(am) meg, amikor nem adtam el, be kell látni. Emiatt a felelősséget nem lehet teljesen áthárítani, úgy gondolom. Persze bosszant az egész, hogy a fenébe ne bosszantana, üvölteni tudnék miatta.

Hogy mi a papír jövője? Jó a kérdés - pillanatnyilag véleményem szerint nem rózsás a helyzet és ez nekem is fáj, mert gyakorlatilag szinte értéktelenné vált a pakkom, így sok-sok havi átlagkeresetnyi összegem ment a füstbe. Érdekes lesz azt visszakeresni, és sajnos a megjelent hírek alapján én nem sok jóra számítok, hacsak nem valami áttörés történik itt a közeljövőben. Erre még nekem is fel kell készülnöm lelkileg..

Na ennyi, jók legyetek, majd re újra x hónap múlva, hátha már akkor magaslati levegőt fog szívni a papper árfolyama.

Oops: RFV2014/A 53 000,…

#531301 Fornit

Oops:

RFV2014/A 53 000,0000 HUF 10 14:48:07

Ez durva. A 14A-ban kb 118%-os hozam.

Havi 6,21%

Évi 74,52%

Re: önkorik

#531300 Lxrose Előzmény: #531295

Gondolom a Simicska-Nyerges páros nem panaszkodik. Mondjuk ők újabban közérdekű cég lettek, vagy mifene. Pofátlanság határtalan.

önkorik

#531295 Kissherceg

gazdaságfejlesztésre szánt uniós pénzek jelentős részét valójában önkormányzati projektek megvalósítására fordítják a pályázatokat megnyerők - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke sajtótájékoztatón, pénteken Miskolcon.

A kamarai elnök elmondta: az uniós pályázatok jelentős részét külföldi érdekeltségű cégek nyerik, s bár ezek a fejlesztések természetesen Magyarországon valósulnak meg, a tisztán magyar tulajdonú társaságok nem igen nyernek a pályázatokon.

Parragh László utalt arra: 1000 milliárdos nagyságrendben is beragadhatnak uniós források. A magyar vállalkozók jelentős része kiábrándult abból az intézményrendszerből, amely az uniós forrásokat elosztja: túl bürokratizált, túl komplikált, ezért egyszerűsíteni kell - tette hozzá.

#531294 Pubertas Előzmény: #531288

Mi a jó .....folyik itt? Nyaralas alatt ezt kell látnom?Becsodoltunk má vagy hitel sincs vagy mi van?