Hozzászólás
treffNa most végre egy kis nyugi van, így visszaolvastam a mai írásokat. Úgy látom, sikeresen belegubancolódtam az itt folyó sárdobálásba és nem megfelelő körültekintéssel tájékozódtam, emiatt félreérthetőek lehetnek az írásaim és szeretnék ebből az egészből kimaradni ("megérte" x hónap után újra írni ide).
Repkedtek itt a keresztnevek jobbra-balra, jól el is tévedtem a számegyenesen. Én anno formerplayerrel emaileztem, meg olvastam itt és a pf-en az írásait, mint sokan mások. Hogy ő ki meg mi, az jó kérdés, azt itt meg a pf fórumon korábban leírtak alapján próbáltam összerakni, hogy az említett keresztnév az övé lehet. Ezt ti tudjátok, nem is akarok ezzel foglalkozni, tökre lényegtelen. Az itt-ott belinkelt cikkekből próbálok-próbáltam én is összerakni ezt-azt (lásd eszközkezelős dolog). Na mindegy, lényeg, hogy annyira viszont megismertem, hogy tudom, ő is megégette magát ezen a bulin, csakúgy, mint mi. Begyűrte őt is a gépezet, vagy elszámolta magát vagy bármi más, az már nem is érdekes, de az biztos, hogy neki is fájósra sikerült ez a sztori. Ez persze nem vígasztal senki, engem sem :(
Továbbá egyáltalán nem olyan emberke, aki naphosszat azzal p*csölne és szórakozna, hogy csináljon 1-2-3...kamu nicket, akikkel itt elbeszélget meg észt oszt. Ezt a pf-en csinálja egy-két gyerkőc és már azt sem érdemes emiatt olvasni. Szóval abszurdum, amit itt 1-2 ember írogat ez ügyben.
Véleményem szerint semmi értelme ennek a mocskolódásnak, ami itt megy, ráadásul ettől nem lesz magasabb az árfolyam. Mindannyian hibáztunk, mert feltétel nélkül hittünk abban, amit mondott-írt Former és ezt nem sosem szabad (mert valószínüleg ő is úgy tudta vagy olyan információ birtokában volt, ami miatt és amit mondott - ez támasztja alá azt is, hogy szépen megégette magát az esés miatt). Kellő fenntartással és körültekintéssel kell mindig eljárni. A végső döntés alapvetően mi (én) hoztuk(am) meg, amikor nem adtam el, be kell látni. Emiatt a felelősséget nem lehet teljesen áthárítani, úgy gondolom. Persze bosszant az egész, hogy a fenébe ne bosszantana, üvölteni tudnék miatta.
Hogy mi a papír jövője? Jó a kérdés - pillanatnyilag véleményem szerint nem rózsás a helyzet és ez nekem is fáj, mert gyakorlatilag szinte értéktelenné vált a pakkom, így sok-sok havi átlagkeresetnyi összegem ment a füstbe. Érdekes lesz azt visszakeresni, és sajnos a megjelent hírek alapján én nem sok jóra számítok, hacsak nem valami áttörés történik itt a közeljövőben. Erre még nekem is fel kell készülnöm lelkileg..
Na ennyi, jók legyetek, majd re újra x hónap múlva, hátha már akkor magaslati levegőt fog szívni a papper árfolyama.